I sjukdomens händer

 
Jag har haft det ganska jobbigt nu ett tag. Det är lite saker som hänt som jag inte velat berätta om här. Det är nämligen så att jag hittade en knöl i ljumsken bara några dagarna innan vi skulle flyga till New York. Paniken som detta medför kan bara en person som själv upptäckt en knöl (som visat sig vara allt annat än god) förstå.
 
Hursomhelst, igår fick jag iallafall det mest positiva besked - Det var inget farligt! :D
Jag var nämligen inne på MR-röntgen för någon vecka sedan och då röntgade man hela magen och nedre buken. Underbart att få ett kvitto på att jag inte har något avvikande i den regionen. Speciellt när jag nyss fått träffa en läkare som slängde kommentarer som "Du hade en väldigt elak tumör och det är stor risk att det kommer tillbaka." Hur kan man säga så? Jag vet det och jag försöker att stänga dessa rädslor och tankar ute, varje jävla dag!
Jag blev så ställd av hennes bitska kommentar och hennes snäsiga attityd så jag bara log och försökte mildra allt en aning och sa "Jo men visst är det de första två åren som det är störst riks för återfall?" Hon svarar lika kallt "Nej det skulle jag ingte vilja säga. Det kan dyka upp närsomhelst och vart som helst i kroppen." Alltså jag blir så arg, trött och ledsen. Hur kan man vara såhär mot en patient? Speciellt en som drabbats av en dödlig sjukdom som vet att det alltid finns en risk att man inte överlever.
Egentligen gillar jag uppriktighet men man kan säga allt på så många olika sätt. Sen blir jag också förvirrad för jag har tidigare fått stor positiv feedback. Vem ska man lyssna på?
 
Jag grät när vi lämnade detta möte. Jag blev så himla ledsen och hon visade ingen empati alls. Tur att jag hade min fina barndomsvän Linnéa med mig som kramade om mig hårt i sjukhuskorridoren medans kroppen skakade av smärta.
 
Ja ja, nu ska jag försöka att släppa det, det som sker det sker ändå. Det är ingen idé att gå och vara ledsen för sånt som kanske händer i framtiden. Det är inte lätt kan jag lova men jag måste försöka för att få en så bra tid som möjligt här på jorden, ibland är det bara så jäkla svårt!
 

Nolitan hotel

 
 
Måste ju visa er några bilder från vårat hotell i New York. Vi bodde i SoHo Manhattan i ett område som heter Nolita. Detta området var kanon och jag tror definitivt att vi kommer bo här nästa gång också. Vi hade väldigt tur med placeringen av boendet och inredningen var ju bara mitt i prick, älskar den! :D
 
 
 
 
Launchen var också väldigt cool. De hade delat upp den i två helt olika stilar. Ena sidan av rummet var lite ljusare och sötare, lite mer feminim inred.
 
 
 
 
Den andra sidan var mer åt det maskulina hållet. Trä, skinn och betong. Så himla snyggt!
 
Jag vill verkligen rekommendera detta boende om du ska besöka New York. Det var ganska dyrt men alla hotell är dyra på Manhattan så det är bara att slå till ;) 
hotell - new york

Yellow, like the sun

 
 
 Några bilder på jackan jag köpte i New York. Jag älskar den! Gillar det korta snittet och att den är bred. Den finns på Zara :D
 
Snart kommer Linda hit. Vi ska ta en långpromenad längs glomman och vädret är helt fantastiskt. Dimman ligger kvar än och solen tittar fram då och då. Ska bli kul att visa henne lite mer av mitt territorium. 
Imorgon ska jag och Christine se Johan Rheborg på Latter, det ser jag fram emot. Jag har en ganska jobbigt period just nu och då är det bästa att sysselsätta sig så mycket man kan och orkar.
Ha en fin fredag ♥