a yellow autumn day

 
 
 
Tröja - BikBok // Jeans - Monki // Stråväska - från en lite blombutik // Skor - gamla
 
Hej, bjuder på en enkel outfit från i helgen. Jag är fortfarande hemma i Kristinehamn. Det är så skönt att vara hemma och ta dagarna som de kommer och inte ha massa planer och saker att uträttas. Tänkte ge mig ut på en kort springtur i skogen med Bimbo nu. Jag vet inte hur det kommer att gå eftersom jag är väldigt snurrig men testar man aldrig så får man heller aldrig veta.
 
Jag vet inte riktigt hur länge jag blir kvar här hemma, det beror lite på min tandläkare. Tror jag nämnt det tidigare, att jag skulle få rälls på framsidan ett par veckor för att tänderna inte blivit 100 procentiga med tandställningen på baksidan. Så förra veckan satte vi in rälsen haha, ser ut som 15 igen ;)
Hursomhelst, tänderna blev helt raka på fyra timmar (!!!) Ja, fyra timmar! Helt otroligt ju men det kändes kan jag lova, ajajaj!
Jag var utan tandställning helt under två-tre veckor och då hann de flytta sig massor så jag var lite orolig att detta skulle bli en väldigt långdragen process, men icke! :D Så nu väntar jag bara på att få en tid för en kontroll innan den ska ut, för alltid! Ha en fin dag fina du!
stråväska
Josefin

Åh vilken snygg tröja, såå fint med öppna ryggar! :)

Svar: Tusen tack snälla du :D
Linda Jansson

Anonym

Så fint

Svar: tack!
Linda Jansson

Elin

Snyggt!

Svar: :D
Linda Jansson