Brooklyn Bridge

 
 

Alltså denna eftermiddagspromenaden på Brooklyn Bridge var verkligen spektakulär. Hur många gånger har man inte sett denna på film och så helt plötsligt står jag där själv. Det var så otroligt varmt denna dag, 32 grader i skuggan därför fick jag ta på mig den enda klänning jag hade med mig för att överleva haha...
 
 
Jag stötte på ett nyförälskat par som undrade om jag kunde hjälpa till att fota dem, självklart ville jag det.
Mannen var någon officier av något slag och såg väldigt stilig ut. Han tog av sig sin kavaj och mössa och la dem över räcket på bron. Så kul att vi alla är uppklädda, det gör denna bild väldigt fin. Äkta och väldigt Amerikanskt på något sätt ;)
 
 
De var så otroligt kära och stod så här tätt hela tiden. De ville ha med bron i bakgrunden och jag gjorde mitt bästa för att få till en schysst bild.
 
 
Efter att jag tagit ett par bilder frågade jag om vi kunde fotografera mot skyskraporna och den fina solnedgången. Erik och jag hade ju nyss fotat där så jag visste att bilderna skulle bli väldigt vackra däråt. De blev väldigt glada över min idé och bytte snabbt plats. När jag tagit ytterligare ett par bilder av dem så lämnade jag tillbaka telefonen och de tackade mig så väldigt. Jag fick massa kramar och klappar på kinden "God bless you!" Sen skiljs vi åt men det dröjer bara några sekunder tills jag hör damen skrika rakt ut och ropar: "OH MY GOD, it's amazing pictures! You are wonderful, thank you so much! Han ropar också och tackar så mycket igen. Herregud, det kändes som att alla på bron stannade till och tittade på mig haha,
men så himla kul att göra någon så glad! :D
 
 
 
 
På denna bild skymtar man vattenskotrarna som jag skrev om i ett tidigare inlägg. 
"Något annat som jag fastnade för och som jag har väldigt svårt att glömma var några som körde vattenskoter nedanför bron. Herregud, tänk dig själv att leka runt på en vattenskoter där liksom. När du tar en snabb titt över axeln så reser sig höga mäktiga skyskrapor vid kajkanten och så ser du solen som går ner tätt bakom dem. Det måste vara en mäktig känsla, vilka kontraster liksom."
 
Elisabeth

Så jättebra bilder (och texter), allihop från New York!

Svar: Tusen tack goa du <3
Linda Jansson