NYC By night

 
Alltså denna stad, jag bara älskar den! Dessa bilder tog vi på takterrassen från vårat hotell en tidig kväll innan vi skulle möta upp några vänner till Erik som också befann sig i NYC. Denna kväll tog vi en taxi över till Brooklyn för att äta på Home Town Barbque. Alltså är du i Brooklyn måste du äta där. Det kändes som att jag var med i en västernfilm typ haha...
Efter maten gick vi till en bar i närheten och där träffade vi en sån härlig tjej som arbetade i baren, kommer aldrig glömma henne. Ägaren kom från Norge och baren hade en unik historia vilket bidrog till att alla där kändes som en enda stor familj. Det kändes att detta ställe var väldigt speciellt. Vi fick frågan om hur vi hittat dit flera gånger och vi fick lova att aldrig berätta om "Den bästa platsen på jorden". Därför tänker jag inte säga vad detta ställe hette, den hemligheten ska jag bevara åt dem ;) Jag blev väldigt rörd när vi fick hela storyn om baren återberättad för oss.
Detta var en helt klart minnesvärd kväll. Både maten och upplevelserna var väldigt unika. För att inte tala om taxiresan över bron mitt i natten, bara det var en upplevelse! :)