Hang with me in the morning

 
Vaknade tidigt en morgon och såg den vackraste dimman från mitt sovrumsfönster. Den låg som ett mjukt täcke över glomman. Jag smög upp tippandes på tå för att inte väcka Erik. Han sov så djupt att jag kunde höra hans andetag, djupa och långa. Bimbo går det inte att smyga på så det dröjde inte många minuter innan hon kom upp till mig.
Jag stod i vårt stora köksfönster och betraktade den fantastiska utsikten. Att höra Bimbos små tassar som närmade sig mot golvet gjorde denna stund bara ännu mer genuin. Hon såg så trött på mig med sina stora mörka ögon men hon kunde inte dölja den där livfulla nyfikenheten som hon alltid bär på. När våra blickar möttes frågade jag henne om hon hade lust att gå ut. Hon visade klart och tydligt att detta var det bästa jag kunde ha sagt. Hon sträckte på sig noga och sedan buffade hon till min hand precis som att hon menade "Japp, kom igen nu då, nu drar vi!"
 
 
Dimman ger en sådant trolsk effekt och det skapar ett otroligt lugn inom mig. Jag var tvungen att flera gånger säga högt till Bimbo "Bimbo, vi bor här! Tänk att vi verkligen bor här!" Hon vifftade bara på svansen och det kändes som ett svar på att hon trivdes hon med.
Det känns så otroligt ibland. Att det finns så vackra platser och att vi haft turen att få bo just här. Jag måste nypa mig i armen.
 
 
 

När vi gått rundan och kommit till bron som leder oss över glomman igen så har klockan blivit så mycket att solen börjat komma upp. Den tränger sig igenom dimman på ett så fint sätt att jag måste nypa mig igen. Att vara här och nu har fått en helt ny betydelse för mig och det är under sådana här stunder som jag är så himla glad att kunna vara just i det ögonblicket.
 
 
Annika.

Vilka fantastiska bilder! Så otroligt vackert där du bor. Du skriver så fint och jag ler när du beskriver Bimbo 😊
Du är så kreativ och påhittig!! Kram Annika

Svar: Tack Annika! <3 KRAM
Linda Jansson

Pammis

Faaaaantastiska bilder!!!

Svar: <3
Linda Jansson

Linnea

Vilka fantastiska bilder! Och vad fint du skriver <3

Svar: <3
Linda Jansson

Natalie

Underbart! Och att du sätter så fina ord på det gör det bara ännu vackrare :D tack för att du delar med dig! Kram

Svar: Tack, vad glad jag blir! Kram
Linda Jansson