Rosa Oktober

 
 
 
  
Ja nu är vi inne i Oktober månad och det betyder att vi uppmärksammar bröstcancer som mest nu - Oktober är ju den rosa månaden. Jag tycker att det är jättebra att man gör många uppmärksamma på denna sjukdom och många kanske till och med känner igenom sina egna bröst eller äntligen går iväg med den där knölen som man funderat på ett tag. 
 
Dock är jag lite splittrad och tycker samtidigt att detta är en jobbig tid då jag inte kan göra något utan att själv bli påmind om sjukdomen. På tv, på sociala medier, i tidningar, i mataffären, på fiket. Ja överallt blir man påmind! "Hur många som insjuknar" "Hur många som klarar sig" osv. Detta är faktiskt väldigt jobbigt för en som lever med detta varje dag. För oss drabbade är detta något som ständigt är med oss, varje dag. Inte bara i Oktober månad.
 
Jag vet inte vad jag vill ha sagt med detta men det är så här jag känner och självklart ska vi uppmärksamma sjukdomen men ibland blir det bara lite väl mycket reklam och utan hjärta.
Marianne

Håller fullständigt med ❤️ en så fin och viktig grej, men smärtsamt att ständigt påminnas.

Svar: Ja! <3
Linda Jansson

Annika.

Så sant Linda! Dubbelt med detta jippo. Sedan är jag lite skeptisk till var pengarna egentligen hamnar. Så många intressenter i detta. Säger det igen, håret är så fantastiskt fint!
Kram Annika 😘

Svar: Tack snälla goa du <3
Linda Jansson

Elisabeth

Jag känner mig också dubbel till detta och inte köper jag något rosa band och skyltar med. Jag opererades den 13 oktober för två år sedan. Då höll jag på att bli stollig över att allt var rosa, tomater, morötter. ..ja allt. Nu blir jag dubbelt påmind, men det är kanske lika bra. Och det är så klart bra med pengar till forskningen. Kram till dig!

Svar: Ja eller hur, håller med dig Elisabeth. Man vill försöka glömma, iallafall för en stund men man bli ständigt påmind. Kramar till dig med <3
Linda Jansson

Carro

Ja känner precis samma! Visst att bröstcancer är en av de sorter som drabbar mest så finns det ju faktiskt så många andra som skördar liv , ne all cancer är inte rosa som någon så bra skrev!
Kämpa för alla drabbade och även de närstående!

Svar: Håller helt med dig! Stor kram <3
Linda Jansson