Sunday

 
Några bilder från igår, full look kommer upp snart.
 
Idag ska jag åka hem till Kristinehamn. Jag och Bimbo tar bilen i eftermiddag, det blir en liten girlstrip med andra ord ;)
Jag ska nämligen in till sjukhuset imorgon så det är därför som jag åker hem. Men först ska vi göra klart väggen som vi håller på att göra om här hemma. Vi sätter ju upp skivor i vardagsrummet som jag berättade om igår och det blir så bra! :D Ska visa er när det är klart.
Ha en fin söndag! <3
 
Terese

Hej! Hittade din blogg idag av en slump. Känns oerhört fint att läsa om din historia gällande både cancer och MS. Jag delar nämligen den med dig fast i omvänd ordning. Fick diagnosen MS när jag var 21 år och bröstcancer nu i juli. Tankarna flög genom huvudet, varför jag, två allvarliga sjukdomar. Nu 37 år och mamma till 2 barn.
Var med i studien för Tysabri från start och har inte haft nått skov sen jag var 21 år👍🏻
Tack för fin blogg.

Svar: Hej Terese! Vad glad jag blir av att DU skriver till mig. Jag är väldigt ledsen för din skull och att du ska behöva gå igenom allt detta men jag tror på dig. Shit vad fint att du delar med dig om din fantastiska svar på behandlingen med Tysabri. Det ger mig stort hopp! Jag har precis genom gått min första MR-röntgen efter behandlingsstart och hoppas på bra och positiva svar där ifrån.

STOR KRAM till dig <3
Linda Jansson