Don't let your struggles become your identity

 
 
Har ni lagt märket till att jag ändrat mitt bloggnamn? Från "I'm a Cancer Survivor" till kort och gott "Foto & Mode"
 
Visst, jag har drabbats av cancer och den resan är långt annat än över. Men jag vill inte leva och andas cancer längre. Nej, jag vill vidare och framåt nu. "Don't let your struggles become your identity" Det ligger något i det, eller hur? Jag tror detta är väldigt bra för mig. Självklar kommer jag fortsätta skriva om min cancerresa och om min nya sjukdom, MS. Det är fortfarande en stor del av mitt liv och något jag kämpar mot varje dag. Men jag vill ha större fokus på sådant som gör mig glad istället för sådant som är jobbigt för mig. 
 Vad tror ni, är inte detta ett steg i rätt riktining? 
Felicia

jättefina bilder :D

Svar: Tack snälla :D
Linda Jansson

Annika.

Så fina foton! Bimbo och du är ett oslagbart par!
Det är så sant det du skriver och funderar över. Livet pågår för fullt och det skall levas med kraft och energi. Även om dystra tankar finns samt oro så är det så viktigt att försöka hantera det på bästa sätt. Göra det man mår bra av och att tanka energi i omgivningar samt tillsammans med personer man gillar och är trygg /glad med. Men om man har smärta och värk så är det givetvis svårare att hantera det. Men då måste man försöka att få hjälp med den. Smärta tar oerhört mycket energi och kraft. Du förmedlar så mycket glädje och skönhet i dina foton och blogg.
Kram till dig 💞 Annika

Svar: Än en gång, TACK, för dina fina och positiva ord. Du betyder så mycket för mig Annika. Stor kram <3
Linda Jansson

Lars

Fantastiska bilder.

Svar: :D
Linda Jansson

Maria

Så sant Linda ❤️ Den resan vi har gjort har gett oss erfarenheter som format oss till de vi är idag och det är härligt och sunt att se lite glamour blandat med allvarliga tankar i dina inlägg ❤️ Kram

Svar: Tack snälla du! STOR kram till dig <3
Linda Jansson

Linnea

Jag tycker att ditt fokus ligger helt rätt Linda! <3

Svar: <3
Linda Jansson