Grovstickat (Chunky)

 
Jag är faktiskt lite smått förälskad i min egentillverkade filt. Den är inte bara en snygg inredningsdetalj utan är också supermysig att spendera långa kvällar tillsammans i soffan med.
Tidigare i veckan skickade jag en sådan här filt till en tjej i Sundsvall. Blev så glad när hon hörde av sig och ville ha en. Så tvecka inte att höra av dig till mig om du skulle vara intresserad av en egen Chunky pläd.
 
 
Här hemma packas det för fullt, imorgon förmiddag flyger vi ju till NYC. Kan knappt fatta att det är sant! Jag kollade vädret och det ser ut att bli fruktansvärt varm där borta, mellan 27 och 31 grader. Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Hade sett framför mig ett par dagar med ett ljummet höstligt klimat typ. Så jag blev tvungen att packa om hela resväskan typ, haha!
 
Chunky - Chunky pläd - Filt - Grovstickat
Sandra Rosén Dahlgren

Å dom där verkar så mysiga, har också tänkt att göra en :), men det är ganska dyrt med garnet va :/? Å va kul med resan :), ditt vill jag med! Hoppas att ni får det jätte mysigt! :)

Svar: Ja garnet är ganska dyrt och det går att mycket. Men det är värt det😉
Linda Jansson

Frida

Jätte fin pläd!! :)

Frida

Jätte fin pläd!! :)

Svar: Tack!
Linda Jansson

Rebecca Adnell

Den ser jättemysig ut!

Svar: :)
Linda Jansson

Annika.

Jag vill gärna ha en pläd Linda! Vi kan återkomma om det när du kommer hem. Får lägga undan den då katterna lägger beslag på alla mysiga plädar.
Underbart med NY!!! Herregud så spännande. Har varit där ett par gånger men längtar alltid dit igen. Ta färjan över till Ellis Island så får ni en fantastisk vy av staden.
Skrev om kompressionsstrumpor på instagram! Det är jättebra.
Härligt med sommar, men jag förstår precis vad du menar. Du kanske tänkte lite krispig höst i centralpark!.. Men njut av allt nu bara! 😀
Kram Annika 💞

Svar: Absolut Annika, jag gör gärna en till dig. Ja det där med komprissionsstrumpor var ett bra tips. Fick gå och köpa mig ett par och ha benen i högläge haha... Så himla svullen😂Kramar
Linda Jansson

Isabell Hedberg

Jättefin filt!

Vad kul med NYC, kan säga att det troligtvis kommer vara ganska varmt,minns att jag hade shorts fram till mitten av oktober. Sen blir luften så varm där inne, antar att det är alla husen som stänger in luften :)

Hoppas ni får en underbar resa!

Svar: Tack för tipset! Det var sjuk värme ☺️
Linda Jansson

Caroline

Och den va så fin 😍 Älskar den , gör sig perfekt på soffan 👏🏼😃

Svar: Tack snälla du 😊
Linda Jansson

Frida

Får man fråga vad den skulle kosta? 😊

Frida

Får man fråga vad den skulle kosta? 😊

Svar: Beror lite på storlek. Maila mig gärna på ljansson85@gmail.com
Linda Jansson

Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Jo det kan jag tänka mig, hur många nystan gick det åt att göra din? He he a precis, verkar så mysiga och väldigt snygga är dom ju också ;) :)!

Svar: Jag använde 11 stycken! ;)
Linda Jansson

Kim

Var hittar du garnet?

Svar: adlibris.com :D
Linda Jansson

Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Oj det var verkligen många :P! Får köpa på mig lite nystan då och då :)!

Svar: smart! :D
Linda Jansson

Sandra Rosén Dahlgren

Svar: ;) :)