I still got time, I still got faith

 
 

 
 
Playsuit från Saboskirt
 
Bjuder på en outfit från ett par dagar tillbaka. Jag älskar ärmarna på denna playsuit, så gulliga ;)
Annars då, helgen har faktiskt varit väldigt bra. Jag var till och med ute i lördags. Drog in till Oslo och mötte upp min goa norska vän Marie på Aker Brygge. Där satt vi på en uteservering i flera timmar, drack god öl och bara snackade. Det var verkligen mysigt och väldigt behövligt för mig. 
 
Idag har jag varit inne på sjukhuset och fått min tredje Tysabribehandling mot min MS. Jag hade Erik med mig denna gång då jag även hade ett läkarbesök hos min Neurolog efteråt. Jag fick genomgå massa neurologiska tester på bl.a känseln, reaktionsförmågan, synen och styrka. Allt såg ok ut! Det var skönt, so far so good:D
 
 
Dock tog jag upp problemet med min yrsel och smärtan i kroppen. Yrseln går inte att göra så mycket åt tyvärr men jag ska iallafall få testa en medicin mot smärtan. Egentligen vill jag inte äta mer mediciner än jag redan gör men om det kan öka min livskvalité så är det naturligtvis värt det. Dock var en vanlig biverkning trötthet och det lider jag ju redan av men det är värt ett försök.
 
Ikväll blir det tacos och Idolmys här hemma haha... Det har liksom blivit standard på måndagar. Som ni vet så älskar jag Idol. Jag blir så glad och gråter alltid (glädjetårar) när någon gör en helt suverän audition och inte alls förväntat sig den positiva reaktionerna de får. Älskar verkligen den totala lyckan!
Sandra Rosén Dahlgren

Snygg jumpsuit! Vet vad du menar med medicinerna. Skulle helst va utan helt.. Men man behöver ju det man behöver liksom :/..

Svar: <3
Linda Jansson

Annika.

Hoppas att du inte kommer att känna av medicinen. Bra att du provar. Härligt med vänner!
Du är helt otrolig Linda och jag beundrar din inställning trots att så mycket kommer upp på vägen.
Och ett hjärta av guld har du. 💞
Varm kram Annika.

Svar: Men Annika det är ju du som har ett hjärta av guld! KRAMAR <3
Linda Jansson