Vapiano

 
 
 
 
 
Nu är jag hemma igen efter en kanonhelg hos Sofie i Stockholm. Vi har ätit gott, spelat shuffleboard, bara umgåtts hemma hos Sofie och skrattat mest hela tiden. Herregud vad tokiga vi är tillsammans. Fredagkväll spenderade vi på Fridhemsplan där vi drack öl spelade shuffleboard. 
 
Bilderna ovan är från i lördags. Vi drog in till gamlastan och käkade på Vapiano, rekommenderar detta ställe starkt. Där satt vi i flera timmar. Efter det gick vi tvärs över gatan och tog en kaffe på Espresso House innan vi drog hem igen haha... Bekvämt och lätt ska det vara ;)
 
Nog för att jag blir enormt trött och inte orkar samma som förr så finns det faktiskt saker som ger mig energi och en sådan här helg ger mig tusen gånger mer än vad den tar. Är så glad över att ha så fina vänner i mitt liv.

My summer shoes

 
Ger inte de här godingarna dig sommarvibbar så vet jag inte. Jag blev fullkomligt förälskad i dessa och kunde inte motstå dem. Älskar materialet och den höga sulan.
 
Annars då, jag har en tjejhelg i Stockholm med tre av mina favoriter tjejer. Ville bara kika in här och säga hej. Vi ska starta denna dag med en tur i Gamlastan, ta en kaffe och strosa runt i solen. Mysigt! Hoppas du får en fin lördag.

dance like nobody's watching

 
Bilden är från i söndags men det har sett exakt likadant ut hemma hos mig idag. Jag har bara legat och latat mig i solen på vår altan. Det är rena sommar värmen där, lovely!  Har tom fått lite färg idag :)
 
Måste bara berätta en pinsam sak som hände igår. Jag och Erik fick ett ryck och började städa hemma. Jag dammsög och han skurade golven. Efter en stund kom Erik med sina trådlösa hörlurar som är som hörselkåpor i tillägg. Alltså man hör inte ett ljud av det som händer runt omkring en, superbra när man reser btw.
Hursomhelst, han hade dragit på så sjukt bra musik och efter ett tag fick jag sådan jäkla feeling. Jag drog till med riktiga svängiga dansmoves och jag kände verkligen vilken jäkla inlevelse jag hade och jag njöt av det på något sjukt sätt haha. Ja, som sagt, jag fick riktig feeling helt enkelt. Jag fortsätter med mina moves och är på väg ut ur vardagsrummet som jag befinner mig i då jag möter Eriks roande blick i hallen. Ja, har han stått och sett hela akten. Åhhh!!!! Visst det är bara Erik men om ni visste hur töntig jag faktiskt såg ut och hur mycket jag gav efter för lusten till de där stegen så hade ni fattat. Jag gjorde verkligen en sådan där ”dance like nobody's watching” och det fick jag äta upp, direkt! 🤭