dance like nobody's watching

 
Bilden är från i söndags men det har sett exakt likadant ut hemma hos mig idag. Jag har bara legat och latat mig i solen på vår altan. Det är rena sommar värmen där, lovely!  Har tom fått lite färg idag :)
 
Måste bara berätta en pinsam sak som hände igår. Jag och Erik fick ett ryck och började städa hemma. Jag dammsög och han skurade golven. Efter en stund kom Erik med sina trådlösa hörlurar som är som hörselkåpor i tillägg. Alltså man hör inte ett ljud av det som händer runt omkring en, superbra när man reser btw.
Hursomhelst, han hade dragit på så sjukt bra musik och efter ett tag fick jag sådan jäkla feeling. Jag drog till med riktiga svängiga dansmoves och jag kände verkligen vilken jäkla inlevelse jag hade och jag njöt av det på något sjukt sätt haha. Ja, som sagt, jag fick riktig feeling helt enkelt. Jag fortsätter med mina moves och är på väg ut ur vardagsrummet som jag befinner mig i då jag möter Eriks roande blick i hallen. Ja, har han stått och sett hela akten. Åhhh!!!! Visst det är bara Erik men om ni visste hur töntig jag faktiskt såg ut och hur mycket jag gav efter för lusten till de där stegen så hade ni fattat. Jag gjorde verkligen en sådan där ”dance like nobody's watching” och det fick jag äta upp, direkt! 🤭