What a night

 
Gooood morgon! Idag vaknar jag som världens gladaste tjej, trött men lycklig och lite kär haha... Jag blir alltid lite kär när jag är på spelningar. Är väldigt svag för sångare tydligen haha...Tur att den crushen går över snabbt då, eller ja, tur för Erik iallafall ;)
 
 
Sam Smith, vilken show du bjöd på! Trots alla hans heart broken songs så fick han hela publiken att stå upp och dansa flera gånger, love it!
 
 
Kolla in min story på Instagram vettja @jansson.linda för att höra både han och oss sjunga haha ;)
Annika

Vilken härlig kväll!! Det är så kul att gå på en riktigt bra konsert och få energi!... Nu kommer "lilla mamma" här... Men jag tänkte inför din härliga USA resa så är det bra att ha kompressionsstrumpor. Det är en lång flygning och benen svullnar lätt. Jag vet att Tamoxifen kan ge blodpropp (mycket ovanligt) men det är bra och skönt med strumpor hur som helst. Jag köpte tunna fina i svart bomull på apoteket, men det finns ju på nätet och andra ställen. Det finns riktigt snygga nu för tiden. Stor kram Annika.
Svar: Tack Annika! Minns att du tipsade om det när jag flög till NYC. Den gången lydde jag inte och fick ångra det bittert haha... Så denna gång åker de där stödstrumporna på, de lovar jag! ;) KRAM
Linda Jansson