The last days of August

Teddy jacka - HM trend // Body - Gina Tricot // Knitted shorts - Sabo Skirt // Sneakers - Nelly.com
 
 
Trots lite värme i luften så går det inte längre att blunda för att hösten är på ingång. Jag känner mig som världens största bakåtsträvare när det kommer till de kalla årstiderna. Jag vet, jag borde verkligen inte bo i Norden. Jag älskar sol och värmem så är det bara. Visst kan jag se tjusningen med att tända en brasa på kvällen och krypa upp i soffan framför en film eller serie men inte varje dag. Nej!
 
Påtal om serier, vad ser du på i höst? Snälla ge mig lite tips på bra serier.
Jag ser bara på Castle RockHBO, Idol och Wahlgrens Värld just nu så jag behöver tips. Plus att Wahlgrens Värld bara går att se på D-play om man har Premium nu. Blir så trött på att alla kanaler ska börja med att ta ut en egen månadskostnad för att man ska kunna streama programmen de sänder, som att det inte räcker med att betala tv-lisens.
Hursomhelst, vilsken är din favoritserie?
 
 

En förändring i höst

 
Ny säsong kanske kräver nytt hår. Nu känner jag iallafall för en förändrig, jag vill ha långt hår igen. När jag tappade mitt hår (under cancerbehandlingen 2015) så tänkte jag att jag skulle sätta i extensions asap men så trivdes jag ändå i det korta håret på något sätt.
Ok, jag trivdes inte i det superkorta håret. Nej den första tiden var riktigt tung, den hatade jag men jag löste ändå ”killfrisyrstiden” med rastaflätor. Så när håret äntligen blev tillräckligt långt för en liten tofts så kändes det helt ok.
 
Hursomhelst, nu har jag kört på det korta och är redo för en förändring. Så nu behöver jag eran experthjälp. Ni som har provat eller har erfarenheter av hårextensions, vad väljer man? Vad ska man tänka på? Det är ju rena djungel när man väl börjar leta och sätta sig in i det. Alla olika hår och tekniker att fästa dem på gör mig helt snurrig. Jag menar det finns ju för- och nackdelar med allt verkar det som.
Är det ens någon skillnad egentligen? Här har ni en som aldrig testat förr så all hjälp är välkommen. Hit me!

Sup days

 
De bästa dagarna den här sommaren har definitivt varit dagarna vi spenderat på våra Paddle boards. Vi har upptäckt så många nya platser tack vare dem och det var ett perfekt sätt att tillbringa de varma dagarna på.
 
 
Lyckan när vi hittade en helt orörd ö mitt i Glommaälven var ju bara fantastiskt.
 
 
Tror Bimbo har haft det ganska så gött de här dagarna också. 
 
 
Detta var en riktigt härlig bemästringskänsla kan jag lova. Det tog nämligen ett par dagar innan jag äntligen vågade prova att stå upp. Jag är ju så yr pga min MS, så det kändes lite lurigt men se, det gick ju! :D
 
 
Sen kunde jag inte sluta haha...
 
 
Erik slappar och Bimbo gräver, mina sötnötar!
 
 
 
Lite lek tillsammans är såklart också viktigt.
 
 
 
Då var det dags att återvända hem igen. Måste bara säga att om du funderat på att prova detta, gör det. Om du blir sugen på att köpa en, gör det. Det är en sådan frihetskänsla att dra ut på dessa och du kan ta med dem överallt, då de är uppblåsbara. Plus att du kommer till platser du aldrig skulle sätta din fot på annars. Nästa sommar, gör det bara :)