A good weekend with my girls

 
Jäklar vilken galen helg det blev. Allt från stormkaos till Britney-konsert och massa härliga möten. Jag har haft så himla kul med de här tjejerna (plus Hanna som inte är med på bilden).
 
Men först och främst, vilken jäkla storm fredagen bjöd på, helt galet ju! Träd föll som käglor, byggnadsställningar rasade, trafikkaos, förseningar och inställda tåg och bussar. Gator blev avspärrade och ett tag trodde jag att jag skulle lätta från marken.
 
Vi fick oss iallafall ett gott skratt när min klänning ställde sig som ett V med hjälp av stormvindarna. Ok, det var så klart inte bara vi som fick oss ett gott skratt, detta hände nämligen mitt på centralstationen. En man som precis skulle passera oss kunde inte dölja att han såg hela spektaklet. Vi båda blev helt paralyserade och bara tittade på varandra med uppspärrade ögon tills vi båda brast ut i asgarv haha... Tur att det finns folk med humor ;)
 
 
Hursomhelst så trotsade vi alla motgångar och gjorde dagen, kvällen och natten till en succé. 
Det blev en svettfest (minst sagt) på telenors arena under Brittan-konserten. Om jag ska vara ärlig såg jag knappt Britney alls haha... Jäklar vad vi dansade!
 
Vi alla var på topphumör och det blev en riktig nostalgikväll, precis som jag hoppats på. Till och med taxiresorna blev en fest ju. De spelade Britney på högvolym och det bidrog verkligen till en god stämning, både innan och efter konserten. Sen avslutade vi kvällen på Elsker, Oslos bästa gayklubb. Där visste vi att musiken skulle fortsätta i samma tema och det blev en perfekt avslutning på en händelserik dag. Tack brudar!
Jessica

Så kul var de! Går de få dessa kort?! 😘😘

Jessica

Så kul var de! Går de få dessa kort?! 😘😘

Svar: Självklart! Bara att spara ner dem här ifrån🤗😘
Linda Jansson

Pammis

Ja en helt underbart rolig o galen helg! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Vill också ha bilderna. Mail? 😘

Pammis

Ja en helt underbart rolig o galen helg! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Vill också ha bilderna. Mail? 😘

Svar: Bara att kopiera och spara😇😘
Linda Jansson