En förändring i höst

 
Ny säsong kanske kräver nytt hår. Nu känner jag iallafall för en förändrig, jag vill ha långt hår igen. När jag tappade mitt hår (under cancerbehandlingen 2015) så tänkte jag att jag skulle sätta i extensions asap men så trivdes jag ändå i det korta håret på något sätt.
Ok, jag trivdes inte i det superkorta håret. Nej den första tiden var riktigt tung, den hatade jag men jag löste ändå ”killfrisyrstiden” med rastaflätor. Så när håret äntligen blev tillräckligt långt för en liten tofts så kändes det helt ok.
 
Hursomhelst, nu har jag kört på det korta och är redo för en förändring. Så nu behöver jag eran experthjälp. Ni som har provat eller har erfarenheter av hårextensions, vad väljer man? Vad ska man tänka på? Det är ju rena djungel när man väl börjar leta och sätta sig in i det. Alla olika hår och tekniker att fästa dem på gör mig helt snurrig. Jag menar det finns ju för- och nackdelar med allt verkar det som.
Är det ens någon skillnad egentligen? Här har ni en som aldrig testat förr så all hjälp är välkommen. Hit me!
Camilla Persson

Vad kul med en förändring, funderar själv på att slänga i en rosa eller lila toning nu i höst ☺️ Jag har haft både keratin vax och tejp extension, för mig funkar keratin bäst då, det syns mindre, ger ett snyggare fall på håret och man kan ha det längre tid än tejp det vill säga i 3-6 månader innan omsättning eller helt nytt. Ska bli spännande att se vad du kommer att göra 😌