Inred i höst

 
Först vill jag tacka för alla fina tips jag fått av er. Jag fick (pga mitt förra inlägg) massa härliga hösttips både här på bloggen och på mailen av er. Tack! Er respons betyder mer än ni kan tro. Plus att det är mysigt att få ta del av era härliga höstidéer också. Ni vände på steken kan jag lova.
 
Som ni säkert märkt så tog jag även en bloggpaus ett par dagar. Behövde bara stanna upp och få känna efter vad jag vill göra med livet. Blir tokig på att gå runt så här!
Jag får helt enkelt ta små små steg, inte ha förstora förväntningar eller förhoppningar. Allt löser sig, eller hur?
 
 
Blir iallafall glad av inredning och kom över Huizedop på instagram. Jag bara älskar hennes stil. Den är som klippt och skuren för mig. Att blanda strukturer och material är det bästa jag vet och det ger sådana häftiga kontraster.
 
Det är väl det jag faller mest för i hennes inredningstil, sättet hon blandar strukturer, material och färger på. Det hårda tillsammans med det mjuka, det kalla mot det varma. För att inte tala om alla härliga naturmaterial som bambu och olika trä. Detta är stilen jag försöker få till i vårat gästrum och så småningom om i våran hall. Vi har ju tagit fram en äkta betongvägg i hallen så att få in lite bambu mot den väggen gifter sig så fiiiint i mina ögon.
I gästrummet har jag en grovkornig strukturvägg i en matt-mörkgrå-färg som nästan ser svart ut. Där har jag blandat in bambu och jag gillar det mer och mer. 
Ida

Wow va mycket snyggt!! Jag vill fixa min lya som är skitigt vit och inte gjort nåt med den sen jag flyttade in för typ 4 år sedan. Kan inte bestämma mig för färger bara. Är liksom ett rum på 30 kvm med sovalkov. Har du tips?

Svar: Kul med renoveringsprojekt 🤗 Jag tycker vitt är fint när man har högt i tak annars kanske lite jordnära färger. Vad gillar du själv? 😉
Linda Jansson