Palma

 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från en eftermiddag i Palma. Det är verkligen fint överallt här. Blir lite galen av alla fina gamla byggnader och små gränder som bara osar mystik och romantik. Önskar jag hade mer tid att utforska denna stad men det får helt enkelt bli ett återbesök ;)
 
Nu är vardagen tillbaka. Erik har börjat jobbat igen och jag har en sjukhusvecka denna vecka. Fick den vanliga Zoladex-sprutan igår för min bröstcancer och på torsdag ska jag få Tysabri för min MS. Läkaren som satte zoladexsprutan igår blev så förvånad över storleken på den. Hon blev lite stressad och gick för att hämta någon som kunde hjälpa till då hon aldrig hade satt så tjocka sprutor på någon förr (?!?)  Visst, den är tjock men vad tusan! Det var dock skönt att få det bekräftat, även om jag vant mig vid den så är det skönt att få en liten klapp på axeln. Ja som sagt, vardagen är tillbaka.
iseedee

De sprutorna är enorma, jag förstår inte att du har vant dig vid den. Varje gång jag har fått ge den till någon patient känns det som att jag är den hemskaste människan i världen.

Vad mycket hälsobekymmer du verkar ha... hoppas att du mår bra trots allt.

Svar: Så du har alltså gett dessa till patienter?!? Fattar att det inte är kul alltså😅 Haha, nej det fattar inte jag heller att jag vant mig men jag har bedövningsplåster på innan da😉
Linda Jansson

Cornelia

Ohh så härligt! Hoppas du fick fylla på med massa energi och fina minnen för att kunna tackla vardagen ett tag nu :)

Svar: Tack snälla söta! Det värmer🙏💕
Linda Jansson

Jennie

❤️