Pool day

 
 
 
 
 
 
 Att slappa en eftermiddag vid en fin pool som denna är inte så illa. Vi spenderade mest tid vid havet och det är väl egentligen det bästa som finns i den här värmen men att byta ut saltvattnet mot lite poolhäng kan vara skönt det också.
 
Annars då, vi är hemma i Norge nu igen. Vi är inne på Eriks sista semestervecka och den ska vi spendera här hemma bara. Måla lite på huset, äta gott, bada, dra ut med våra Paddle boards och njuta av varje sommarkväll. Tror det är en bra avslutning på sommarferien, att bara vara och få tid att vila upp sig innan vardagen tränger sig på igen.
Dock börjar jag redan att planera inför nästa avstickare. Jag vet, jag har ingen ro i kroppen. Är verkligen rastlös. Jag tror att jag alltid varit sådan, mer eller mindre. Men jag skulle säga att det blivit värre sedan jag blev sjuk. Jag vill hinna uppleva så mycket som möjligt medans jag kan helt enkelt. Inte konstigare än så.
Sofia

Vet du vad?! Du har ett utav dem finaste flöden jag vet, skulle inte du kunna göra ett litet redigerings inlägg och berätta hur du får till alla perfekta nyanser? 💖💖💖

Svar: Men vad söt du är, tack!🤗 Självklart kan jag göra ett sådant inlägg. 💕
Linda Jansson

Camilla Persson

Åh vad underbart att få ligga och svalka sig i en pool i denna värme! :)

Svar: Ja det behövs verkligen😉
Linda Jansson