Long time no see

 
 
 
 
 
Hej på er och tack för att ni bryr er så mycket om mig och klickar in här trots att det varit tyst i flera veckor. Jag har haft en väldigt jobbig tid och behövde bara vara ett tag. Jag har inte bloggat sedan Oktober och inte ens öppnat upp Instagram under dessa veckor. Det har varit skönt men jag har också insett vad mycket detta faktiskt betyder för mig. Att få kontakt med omvärlden och få lite mening i livet är helt enkelt superviktigt. 
 
Som sagt så har jag haft det ganska jobbigt och mått väldigt dåligt en längre tid nu. Det är egentligen inget som hänt mer än att mitt psyke sviker mig ganska kraftigt ibland och då blir det väldigt mörkt för mig. Det är inte första gången detta händer men denna gång tog det bara väldigt lång tid att vända på allt men nu känns det som att jag är tillbaka igen. 
 
Annars har jag har haft en fin jul hemma i Kristinehamn och bara hängt med vänner och familj, precis som jag vill ha det och vad jag behövt. 
Gossa

Lycka art kunna följa dig här igen och för att jag fick hänga med dig hemma och vara lika mkt galenpanna med dig som vanligt😁❤️

Svar: Jag är så glad som har dig min tokfia 🤗 livet blir alltid lite bättre och roligare i ditt sällskap❤️
Linda Jansson

Anonym

Fint att se dig igen. Jag har tänk på dig men jag förstår verkligen att du har behov av att dra dig undan ibland från bruset. Du ser strålande ut och håret är fantastiskt fint... Jag önskar dig ett gott nytt år, med kraft hälsa och glädje❤️Varm kram till dig linda /Annika


Svar: Gott Nytt År Annika, stor kram till dig❤️
Linda Jansson

Malin

Kul med en uppdatering från dig! Skönt att du börjar må bättre:) kram

Svar: Tack snälla söta. Kramar till dig
Linda Jansson

Jessica

Kul att se att du bloggar igen! Puss på dig min vän 😘

Svar: 😙
Linda Jansson

Linnéa

Åh så härligt att se dig här :)

Svar: Goding!
Linda Jansson