I wanna keep it like that

 
 
 
 
Vi lånade ju pappas hund ett par veckor igen och det är verkligen så mysigt att ha två vovvar, dubbel lycka helt enkelt. Jag älskar djur, ibland mer än människor. De är så genuina och lever verkligen här och nu. De gör inget för att du ska bli arg eller ledsen, inte glad heller för den delen hehe. De bara är som de är och gör det som faller dem in. När de visar sin kärlek till dig så har de ingen baktanke med det, de gör det bara för att de älskar dig. 
Vi har båda vovvarna i sängen och visst det blir trångt och svårt att sova ibland men det är värt det. Pappas hund, Ture, han vill ligga så tätt och har tassarna i mitt ansikte nästan hela natten. Jag älskar det, jag vet jag är knäpp.

Vi är alla värda professionell hjälp

 
 
Idag har jag varit och pratat med en väldigt klok kvinna. Att jag behöver professionell hjälp efter allt jag varit med om (och fortfarande går igenom) är inget konstigt, det som är konstigt är att jag väntat så här länge med att be om den hjälpen.
 
Visst blev jag erbjuden psykolog under min cancerbehandling men de få gångerna jag var där gav det mig inget alls. Det gjorde istället att jag trodde att samtalshjälp helt enkelt inte var något för mig. Men så en dag fick jag ett tips om en terapeut som jag tog kontakt med direkt. Idag hade vi vårat första möte och hon var helt fantastisk. Känner ett stort förtroende för henne.
 
Det jag egentligen vill ha sagt med detta är att det är så viktigt att man träffar ”rätt” person. Alla är inte gjorda för varandra och det är inget konstigt alls. Jag vet att det är många där ute som mår dåligt idag. Till er vill jag säga, våga be om hjälp - du är värd det! Jag vet dock att det är lättare sagt än gjort och mår man riktigt dåligt så är det ännu svårare att ta tag i det. Mitt tips till dig, fundera inte så mycket bara gör det. När du väl träffat rätt är det värt det, alla dagar i veckan.