Livet är orättvist

 
 
Idag har jag varit på sjukhuset och fått bromsmedicin mot min MS. Det är över ett halv år sedan jag startade med behandlingen (Tysabri) för denna sjukdom och jag måste säga att tiden gått så himla långsamt. Jag är fortfarande sjukskriven och jag hatar det, vill bara komma tillbaka till livet. Det är det som är så dumt med MS (Multipel skleros) den är så oförutsägbar och går inte att förutspå hur den kommer att utvecklas. Det jag lider mest av är trötthet och yrsel. Det kan låta lamt men det är fruktansvärt jobbigt när detta styr mitt liv och jag int e känner igen mig själv. Jag är den mest sociala människan jag känner ;) och jag behöver människor runt omkring mig för att må bra. Därför är det extra tråkigt att vara sjukskriven och utesluten från vardagslunken. Jag menar, jag hade ju precis börjat jobba igen efter min tuffa cancerresa när jag ”smällde in i väggen” igen med en ny tuff sjukdom. Livet är så himla orättvist. Gång på gång sätter det käppar i hjulen för mig.
Hursomhelst, jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer tillbaka snabbt efter min operation och hittar ett sätt att komma tillbaka igen. Jag behöver det!
Lars

Ja Linda jag håller verkligen tummarna för dig att operationen hjälper dig👍👍👍👍👍
Livet är sannerligen orättvist ibland

Svar: Tack snälla du 😊
Linda Jansson

Jennie

❤️

Svar: ♥️
Linda Jansson

Anonym

Ja Linda, det är verkligen orättvist. Jag hoppas att du efter operationen och rehabilitering blir så pass stark så att du kan jobba lite igen. Jag förstår att dagarna blir långa och tråkiga. Sedan är det ju väldigt lätt att grubbla och "gå ned sig" när man är själv om dagarna.
Snart kommer våren i alla fall. Alltid något att glädjas åt.
Varm kram Annika.

Svar: Ja precis så är det. Älskar när du sätter ord på känslor och tankar man har. Tack Annika♥️
Linda Jansson

Janet

Kram Linda 🙏❤️

Svar: Kramar 😘
Linda Jansson

Linnea

Så är det sannerligen, livet är verkligen inte rättvist! Och jag tror som du, att efter operationen är det tid för en ny start. Tänk om du kunde hitta en sysselsättning som du brinner för och som du samtidigt klarar av rent fysiskt, och jag tror på att du kommer hitta det! Love You <3

Svar: Love U ♥️
Linda Jansson

Harriet

Livet är verkligen orättvist ibland. Styrke kram fina du<3 Kämpa på. Blir så inspirerad av din blogg då jag väl läser den.

Svar: Tack snälla söta 🙏
Linda Jansson