Vi är alla värda professionell hjälp

 
 
Idag har jag varit och pratat med en väldigt klok kvinna. Att jag behöver professionell hjälp efter allt jag varit med om (och fortfarande går igenom) är inget konstigt, det som är konstigt är att jag väntat så här länge med att be om den hjälpen.
 
Visst blev jag erbjuden psykolog under min cancerbehandling men de få gångerna jag var där gav det mig inget alls. Det gjorde istället att jag trodde att samtalshjälp helt enkelt inte var något för mig. Men så en dag fick jag ett tips om en terapeut som jag tog kontakt med direkt. Idag hade vi vårat första möte och hon var helt fantastisk. Känner ett stort förtroende för henne.
 
Det jag egentligen vill ha sagt med detta är att det är så viktigt att man träffar ”rätt” person. Alla är inte gjorda för varandra och det är inget konstigt alls. Jag vet att det är många där ute som mår dåligt idag. Till er vill jag säga, våga be om hjälp - du är värd det! Jag vet dock att det är lättare sagt än gjort och mår man riktigt dåligt så är det ännu svårare att ta tag i det. Mitt tips till dig, fundera inte så mycket bara gör det. När du väl träffat rätt är det värt det, alla dagar i veckan. 
Pammis

Åh, äntligen! 🙌🏼 Och vad härligt att du träffade rätt. Jag tror på det här för dig! 💪🏼💪🏼

Svar: Tack vännen ♥️
Linda Jansson

npfmorsan

Mycket sanna ord. Det är lättare sagt än gjort..skönt att du träffat rätt 👍 återstår att se om jag får samma tur.

Svar: Håller tummarna för dig!
Linda Jansson

Ida

Så sant! Oerhört viktigt att det "klickar" mellan patient och psykolog. Annars går det inte. Så skönt att du funnit rätt 😃 Lycka till! ❤

Svar: Tack snälla du ♥️
Linda Jansson

Emma

Jag instämmer! Jag hade turen att träffa en mycket duktig psykolog som kunde förklara saker och ting jättebra. Jag lärde mig många saker som jag fortfarande använder mig av varje vecka. Jag planerar till exempel in vila mellan mina aktiviteter, det gjorde jag aldrig förut. Livsviktig kunskap som jag hade missat.

Svar: Vad glad jag blir för din skull :)
Linda Jansson

Linnéa

Så jäkla bra att du tog chansen och träffade denna kvinna! Jag tror alla skulle må bra av att få vrida och vända på sitt innersta med någon helt utomstående, och inte minst när man drabbats av svåra motgångar. Är så glad att du tog steget! 😍

Svar: Tack vännen❤️😘
Linda Jansson