No saturday feelings at all

Bild från en friskare dag i December.
 
 
 
Herregud, jag blir ju aldrig frisk! Ögoninflammationen har tagit omtag och jag har fått jätteont i halsen igen, kan knappt svälja mitt egna saliv... Tror jag hade feber igårkväll också. Doktorn sa att jag inte hade någon infektion i kroppen när jag var där för snart två veckor sedan men jag undrar jag. Visst, det går mycket sjukdom runt ikring nu, någon som vet om detta är normalt för denna virusperiod? Jag har varit sjuk ända sedan nyårsafton.

Still here

 
 
Jag har varit så himla sjuk och inte haft någon energi alls ett par dagar och det är därför det har varit tyst här på bloggen. Jag är inte helt frisk än men jag är definitivt på bättringsvägen. Ville mest bara uppdatera för att säga att jag snart är tillbaka igen. 
 
Bilderna ovan är från en kväll inne i Oslo. Spenderade den med min goda vän Christine på vår favorit restaurang, Olivia, nere på Aker Brygge. Det blev en minst sagt inspirerande kväll. Vi gick igång på alla cylindrar och dundrade på med massa idèer och planer inför framtiden. Älskar sådana möten ;)

Enkel wok på 15 minuter

 
Mat är väl livet och mat som går fort att laga är ju nödvändigt ibland. Den här woken tar mindre än 15 minuter att laga och det bästa av allt, den är superdupergod.
 
Allt du behöver är:
• äggnudlar
• ingefära ( efter smak och tycke)
•torkade limeblad (ca 5 st)
• chili och vitlök (efter smak och tycke)
• scampi ( msc märkt )
• en fryspåse med dina favoritgrönsaker
 
 
Gör så här:
Riv ingefäran och finhacka limebladen (ta bort stammen), chili och vitlök. 
Koka nudlarna. Häll av vattnet och skölj dem noga i kallt vatten när de har minst två minuter koktid kvar. De ska i wokpannan på slutet och får då bli klara där i. Nudlarna ska vara alldente när de är helt klara, ingen gillar överkokta nudlar! ;)
Stek de frysta grönsakerna och scampin på hög värme i valfri olja. Vänd och blanda i pannan, helatiden. Häll av så mycket vätska du kan innan du har i chili och vitlök. Tillsätt hällre mer olja om det blir för torrt. Snabbt där efter har du i limebladen och ingefäran, blanda, blanda, blanda. Släng sedan med nudlarna. Blanda igen, klart!
 
 
Jag hade på lite svarta sesamfrön som topping och pistagenötter för sältan. 
mat - wok