#3 Ögonmakeup

 
 
Tidigare har jag delat med mig av personliga sminktips och vilka produkter jag använder gällande BAS och ÖGONBRYN. Idag delar jag mina rutiner och produkter för min ögonmakeup. 
Jag har haft problem med mina ögonfransar efter min cellgiftsbehandling. De har inte velat växa ordentligt och när de väl vuxigt ut så har jag tappat dem igen. Men nu (efter två år) är de äntligen som innan igen och jag kan använda mascara precis som vanligt. Jag tror inte att detta är vanligt men så blev det för mig.
 
 
Jag använder mig oftast av tre olika macaraor. Kanske lite overkill men jag tycker att jag får bäst resultat av detta.
Jag böjer alltid fransarna väl innan jag applicerar mascaran. Efter att de är böjda applicerar jag min absolut bästa mascara. Den är från Lancôme - Hypnôse Drama mascara (den vattenfasta). Den ger massa massa volym och tackvare att den är vattenfast håller sig mina fransar böjda och fina tills det att jag tvättar av mig den. Det är inte ovanligt att jag går med samma smink i två dagar haha... Japp, ofräsht men sån är jag.
 
Hursomhelst, efter det använder jag en mascara från Isadora - Precision som har en väldigt liten borste. Denna använder jag till mina underfransar. Jag applicerar alltid två gånger men låter det torka ordentligt mellan varven.
Efter det tar jag en annan mascara från Isadora - Big Bold. Den har jag som en slutfinish till fransarna och applicerar den både på under- och överfransarna. Den ger ännu mer volym :D
 
 
Jag använder inte mascara varje dag men de dagar jag gör det föredrar jag att använda ögonskugga också. Ögonskugga applicerar jag alltid innan mascaran. Jag använder nästan alltid Maybelline eyestudio, 05 glamour Browns. Den ger mycket piggment och är en skimmrig skugga i varma bruna toner. Jag älskar den!
Smink - Sminkprodukter - maybelline - sminktips - ögonbryn - ögonmakeup - ögonskugga
Maria Lidh

Tack för tipsen 💕 Mina fransar har varit precis likadana. Nu har jag i alla fall fransar att måla men ska nog prova att byta mascara 😘

Svar: Maria ♥️ Om du fortfarande har problem med fransarna så avråder jag dig från att använda vattenfast mascara. Stor kram
Linda Jansson