Hårstatus - efter cellgifter

 
 
Så här långt är mitt hår idag, det växer så det knakar. Två år efter sista cytostatikakuren och mitt hår är lite nedanför axlarna. Jag har ju nästan alltid uppsatt eller halvuppsatt i en tofs så det är sällan jag visar hur det faktiskt ser ut. Som jag berättat tidigare så har jag fått riktigt lockigt hår efter cellgifterna. På bilderna ovan har jag plattat det, så jag visar egentligen inte riktigt hela sanningen ;)
 
Hursomhelst, innan jag tappade håret så hade jag spikrakt hår, helt utan volym. Idag har jag verkligen korkskruvar, lockarna är så hårda och starka att det till och med är svårt att platta det.
Du vet kanske, du som har rakt hår, när du lockar dig och går ut i väder och vind så släpper lockarna direkt. Precis det problemet har jag också fast tvärtom. Har jag plattat håret och går ut så dröjer det inte många minuter tills det krullar upp sig i topparna. Det ser man också tydligt på bilderna, topparna vill inte riktigt vara helt raka. Ja typiskt svensk, man blir aldrig nöjd ;)
Fuck cancer - hår efter cytostatika
Elisabeth

Härligt hår!

Svar: 😘
Linda Jansson

Julia

Jag hittade din blogg när jag själv fick ett bröstcancerbesked i september 2016. Det betydde mycket att kunna gå in och läsa om dina behandlingar, men även att få se bilder på hur ditt hår växte tillbaka. Idag är mitt hår ca 10 cm långt och jag uppskattar fortfarande att du visar upp hur ditt hår växer, för då får jag en bild av hur mitt hår kommer se ut om ett år. Så stort tack för att du delar med dig! Kram

Svar: Hej Julia, vad glad jag blir av att höra att min blogg har kunnat hjälpa dig genom en tuff tid i livet. Jag hoppas att du mår så bra det går men förstår också att det finns svåra stunder. Vill önska dig stort lycka till och ge dig en bamsekram
Linda Jansson

Linnea

Alltså jag ÄLSKAR ditt hår! Tycker fallet och lockarna är helt fantastiska!

Svar: Tack snälla söta!
Linda Jansson