No saturday feelings at all

Bild från en friskare dag i December.
 
 
 
Herregud, jag blir ju aldrig frisk! Ögoninflammationen har tagit omtag och jag har fått jätteont i halsen igen, kan knappt svälja mitt egna saliv... Tror jag hade feber igårkväll också. Doktorn sa att jag inte hade någon infektion i kroppen när jag var där för snart två veckor sedan men jag undrar jag. Visst, det går mycket sjukdom runt ikring nu, någon som vet om detta är normalt för denna virusperiod? Jag har varit sjuk ända sedan nyårsafton.
Maria

Fy vad jobbigt. Men en jättefin bild :)

Svar: Tack snälla du😊
Linda Jansson

Ajli Müller

men fy, stackars stackars dig! Det behöver ju inte vara ett omtag, eftersom du varit sjuk i en grej så är immunförsvaret nedsatt så du kan ju ha fått tre grejer på raken? Inte svälja sitt eget saliv låter som streptokocker :( Stackare stackare stackare!

Svar: Det har du helt rätt i måste kolla upp detta alltså. Tack för tips😊
Linda Jansson

Lars

Ja Linda jag tycker det är så orättvist att du får kämpa så med dina krämpor. Du är värd att njuta av livets goda istället för att . Men jag har inga bra råd. Bara att känna empati med dig och be? Jag önskade mina munkar här kan be för dig om bättring. I Buddistiska tro så gör man det. Jag ska gå till vårat lokala tempel och snacka med munkarna och tända rökelse för dig.

Svar: Tack Lars
Linda Jansson