Reading a lot of poetry

 
Jag är ganska ny inom poesi men jag har alltid älskat texter och inspireras ofta av låttexter. ”Poesi är konsten att skriva poem. Det är litterära verk avsedda att läsas eller reciteras.” Jag kan tänka att många tror poesi måste vara djupt och invecklat men så behöver det inte alls vara. Jag kom över en bok av Charlotte Eriksson — you`re doing just fine och fastnade direkt.  
Jag fullkomligt älskade poesi från första stund jag släppte in det i mitt liv. Det jag inte visste innan var att poesi alltid varit en stor del av mitt liv, jag visste bara inte att det var det som var poesi. 
 
 
 
 Nu är jag stolt ägare av tre härliga poesiböcker. ”You`re doing just fine” av Charlotte Eriksson. ”Milk and honey” och ”The sun and her flowers” av Rupi Kaur. Alla tre är skrivna på engelska.
Jag tänkte hursomhelst börja dela med mig av lite poesi här i bloggen ibland. Det kan aldrig skada tänker jag. Alla behöver vi stanna upp ibland och få ta del av lite kloka ord eller texter som ger en lite eftertänksamhet. Hoppas att ni ska gilla det.
 
 
Anonym

Hej! Vilken fin blogg du har! Jag har själv precis börjat blogga, skriver om min vardag och mode! Kanske du vill kolla in? Du hittar mig på: woxthers.blogg.se! Ha det bäst :)