Carrer de Gravina 🍋

 
Måste nog ändå säga att jag är lite kär i Mallorca, herregud vilken fin ö. Jag älskar alla småditaljer som är så typiskt spanskt. Speciellt husfasader som är lite gamla och spruckna och alla härliga fönsterskydd i olika färger som kan få vilken byggnad som helst att bli söt. För att inte tala om det turkosa vattnet och alla rena gator. Det är så rent överallt!
 
Jag har lite problem med min blogg och har svårt att ladda upp bilder om jag ens kommer in här. Så det är därför som det var tyst från mig igår. Hursomhelst, hoppas att jag kan få hjälp med det asap för jag har massa bloggmaterial som vill upp här ;) Vi hörs snart!

Little adventure in Mallorca

 
Här om dagen drog vi en sväng uppe på bergen. Jag låter bilderna tala för sig själva.  
 
 
 Blir som ett barn på nytt när vi drar på äventyr.
 
 
Så himla vackert!
 
 
Aj! Salt i ögonen av all svett, haha.
 
 
Vackra berg men riktigt svårt underlag att gå på.
 
 
Dags för en runda med drönaren.
 
 
 
Badskor är ett måste;)
 
 
Så klart blev det lite snorkling också.
 
 
 
En simtur in i grottan. 
 
 
 

just me - enjoying life

 
 Vi njuter verkligen av dagarna här på Porto Colom. Igår hade vi en heldag med sol och bad vid bergen, det är så himla fint överallt, blir galen!;) På kvällen drog vi ut och käkade på en fin restaurang vid hamnen och månen var helt spektakulär. Den var röd, blodröd! Har aldrig sett en sådan färg på månen förr.
 
 
Kvällen blev så speciell, kommer alltid komma ihåg denna natt. Efter middagen drog vi i väg på våra cyklar för att ta oss till ett stort fränt hål, mitt i ett berg. Väl framme fick jag en sådan där nyp-mig-i-armen feeling. Där stod vi i nattens mörker en varm sommarnatt och betraktade den röda månen vid ett mäktigt ställe vid bergen. Ja, jag är så otroligt tacksam att jag lever och får uppleva sådana här saker. Tack livet!