Sommar sommar sommar

 
Hängde med de här brudarna i Revsand igår. Kristinehamn ligger precis vid Vänern så här finns många fina badplatser och Revsand är en av dem. Vi spenderade hela dagen här. Det är tur att jag har så rutinerade vänner som har med både mat, fika och snacks en sådan här dag. Själv hade jag med lite kranvatten och en ask med körsbärstomater haha... Hur tänkte jag då? Ja det är väl nollbarnsmamman i mig som planerar ;)
 
 
Så efter att ha blivit både mätt och belåten på mina vänners mat så badade vi och lekte med barnen igen. Tror vi var fjorton barn totalt under dagen, det är ju galet. Jag råkar ofta bli den där som alla ska leka med eller skvätta vatten på eller bara jävlas med haha. Jag vet inte varför. Jag vet ju knappt hur jag ska bete mig med barn men någonting måste jag ju göra rätt eftersom jag ofta blir mittpunkten, på både gott och ont ;)
 
 
Hursomhelst, det är så himla kul när vi lyckas få till sådana här dagar. Att bara kunna hänga på beachen en hel dag tillsammans är faktiskt lyxigt i allas nu mera fullbokade liv. Vill ha massa mer sådana här dagar och det blir det faktiskt, redan idag. Vi är ett gäng som ska åka till Linnéa i Rudskoga för ännu mer sol och bad. Där kan vi snacka om fina stränder. 
 
 
Avslutade denna dag i Hannas bubbelpool. Jag och Mia tog våra vovvar på en kvällspromenad och hade ett pitstop (i fyra timmar) här hos Hanna innan vi gick hem igen. Madde kom förbi en sväng också. Så det blev en suuupermsig kväll helt enkelt. Jag var egentligen helt slut i både kropp och själ efter all sol och bad under dagen. Alltså helt-jäkla-slut men vi lever bara en gång och då får man passa på när tillfällen erbjuds.
 
 
God natt!
Jessica

Ja, vilken härlig dag!! 🌞☝🏼

Svar: Mycket🤗
Linda Jansson