Todays Instastory

 
Det blev en bra dag idag, mot alla odds. Hade en riktig skitstart för att säga det milt. Grät nästan hela morgonen men efter ett långt samtal med min bästa vän Linnéa så drog jag ut med Bimbo och sprang och där vände det direkt. Det är egentligen så lite som ska till. Det svåra är att se det när man är i det där mörka som jag hamnar i och då spelar ingen roll vad någon säger, jag måste komma på det själv.
 
Hursomhelst, vi tog våran vanliga runda längs glommaälven och det är så fint där nu med sand överallt. Så jag låtsades att jag var i Florida haha;) När Erik kom hem drog vi ut igen, badade och drack en öl på stranden. Vår alldeles egna strand. Så ja, blev det en riktigt fin dag trots allt. 

Bon Appétit

 
Vi tog ju en tur in till Oslo i helgen och där strosade runt i solen på ett välfyllt Aker Brygge. Innan vi åkte hem tog vi en snabblunch på mitt favoritställe - Olivia :D
 
 
Det blev en vegetarisk pizza för min del. Jag äter så sällan pizza nu för tiden och när jag väl gör det så gör jag helst egen hemmagjort pizza. Men är man på Olivia så är man och då är det svårt att tacka nej. Deras pizza är verkligen supergod och då är det mer värt det.
 
 
Inredningen på det här stället är verkligen makalöst och helt i min smak. Denna bild ger det dock ingen rättvisa men det var den enda bilden jag tog där inne ;) 
 
 
De har pizza, pasta, soppor och sallader. Kan låta lamt men inget är lämnat åt slumpen här.
 
 
Så detta är ytterligare ett tips till dig som besöker Oslo nu under sommaren. Ta en bit mat på Olivia för gud skull ;) Olivia finns på Aker Brygge, Tjuvholmen och på Majorstuen. Bon appétit!

Welcome to Miami Beach

 
 
 
 
 
 
 
Inser att jag inte lagt ut så mycket bilder från Miami. Iallafall om man tänker på hur många bilder jag har i mitt bildarkiv ;) Jag älskar att fota så att få vara i sådana här miljöer är ju rena lyxen för en kameratokig tjej som jag.
Miami var så himla storslaget och en riktigt frän upplevelse. Bara att se alla människorna som bor här är en upplevelse. De åker omkring i sina svincoola bilar och kör mortorcyckel i endast badshorts. Det känns som att de lever i någon slags fantasivärld. Vilka enorma kontraster från att leva där mot här i Norden. Jag ska definitivt åka tillbaka hit en dag.
 
Nu ska jag hoppa in i bilen och åka in till Oslo. Jag har nämligen tid hos en specialistläkare på öron-näsa-hals. Jag ska äntligen få utreda om min yrsel kan ha en annan orsak än min MS. Hoppas så på att jag ska kunna få hjälp med detta. Varför jag tror att yrseln kan bero på något annat är för att det har blivit värre, markant värre, sedan jag startade medicineringen för min MS. Då tycker man att det borde bli bättre eller iallafall klinga av lite, inte bli värre. Detta är ett så stort hinder för mig i vardagen och jag vill bara få känna mig lite normal igen. Så snälla håll tummarna för mig!