Beige - my favorite color

 
Godagens alla ni fina som tittar in här. Blir så himla glad över all respons på mitt inlägg här om dagen om min sjukdomsuppdatering om min MS. Det är guld värt med stöttning från er och så himla nödvändigt för att orka, så tack än en gång!
 
Jag blandar ju hejvilt om vad jag skriver om här på bloggen och jag är lika rörig irl ;) så ni får helt enkelt ta mig för den jag är haha... Så nu idag blir det en outfitpost, det var ju ett tag sedan sist. Älskar den här bodyn från saboskirt. Jag älskar nästan alla bodys och äger säkert hundra stycken. Köpte till och med en ny idag när jag tänker efter. Var nämligen inne en sväng på jobbet tidigare idag och då hittar jag ju alltid något att ta med mig hem. Jag måste nog på någon slags body-avvänjning tror jag ;-)
 
 
 
Tycker att den är så fin i ryggen med knytningen. Det gör den lite mer annorlunda och väldigt söt.
 
 
Detta var alltså vad jag hade på mig under tjejmiddag hemma i Kristinehamn i lördags. Matchade beige och beige. Jag gör det ofta har jag märkt men jag gillar den kombon och trivs väldigt bra i den nedtonade färgen.
 
 
Hemmarecept

Idag på bloggen: Lemon Posset! Lyxig efterrätt på endast 3 ingredienser. www.hemmarecept.blogg.se <3

Emina

Hej! Jag har redan frågat om vad du fotar med för kamera, och är väldigt villig att lägga ner mycket pengar för att få sån kvalite som du har på bilderna. Sån stor njutning när kvaliten är så bra!

Men jag undrar, du nämner att du har flera olika objektiv till din sony-kamera, och jag har då inte råd att köpa flera objektiv, men tänkte kolla om du har tips på någon specifik sony-kamera som inte är allt för dyr och om du vill tipsa om ett objektiv du tycker är mest värt att ha? Gillar dina suddiga bakgrunder när det är skarpt på dig bland annat.

Är ju ingen proffsfotograf men ska sätta mig in i det hela denna sommar! Tacksam för svar:) Älskar dina bilder!

Svar: Förstår vad du menar men det är stor skillnad på en fullformat och en systemkamera. Vill du ha en bra systemkamera skulle jag tipsa dig om Sony6000 men de kostar lite då, runt 6000kr.
Linda Jansson

Emina

http://lindajanssons.com/2018/june/ice-cream-2.html

Det objektiv du använde här verkar perfetk!

Svar: Här använde jag ett objektiv från Samyang. Detta är mitt enklaste objektiv. 35/2.8 😊
Linda Jansson