Bildbomb från Daytona Beach

 
Vi var på många olika stränder under vår vistelse i Florida. Daytona blev en av mina favoritetstränder, trots oväder och orkanen Alberto som var på ingång under vår vistelse här.
Hursomhelst, Daytona Beach är världens mest kända strand, som även står på skylten vi passerar på väg ner till stranden.
 
 
Stranden är så himla stor att det är svårt att fånga på bild men med tanke på att man får parkera och köra bil på stranden så förstår man ju att den är stor. Det var en så häftig upplevelse, kändes nästan som att vi var med i en film ;)
Gillade också att man kunde doppa sig precis vid strandkanten och sen gå vidare, längre ut i havet och då komma till grunt vatten igen. Där jag står och fotar är det nästan inget vatten alls.
 
 
Lifeguardbilarna var alltid synliga på stranden och vakterna var verkligen så himla trevliga. Här på bilden stannade han för att jag skulle få till en bra bild. Sen snackade vi lite efter åt och han var lika glad som jag haha :D
 
 
Jag är en riktigt rastlös tjej på stranden. Jag gillar egentligen inte att ligga och sola, speciellt inte om det 
är varmt som det var här. Så det var inte många minuter jag satt stilla här kan jag lova .
 
 
Glass är verkligen nödvändigt i hettan. Christine väljer noga här ;)
 
 
Trots alla varningar för orkanen som var på ingång var det ändå ganska många människor här. Det kändes lite tryggare då på något konstigt sätt. Varningarna var nämligen just här på Daytona och den här delen av kusten som vi befann oss på. 
 
 
 
 
Hans jobb skulle jag vilja ha. Han ser så jäkla cool ut också ;-)
 
  
Vinden i håret, älskar denna bild <3
 
 
Här ser man tydligt att det är oväder på ingång. Parasoll flög iväg och många lämnade stranden här. Så även vi.
 
 
 Den här upplevelsen är verkligen obeskrivlig. Ni vet, det är de små sakerna i livet som är det stora sakerna. Precis som här, vi kör alltså på en strand i Florida medans en orkan är på ingång. Vi lyssnar på favoritlåtar och kör barfota i vår coola Jeep. Huden känns lite stram, jag har fullt med sand i bikinitrosan och håret är fortfarande blött och saltigt. Hettan utanför gör sig påmind i vår ännu varmare bil och alla dofter som kommer in när jag tar ner vindrutan för att knäppa en bild och någon vinkar åt mig. Nyp mig! Är jag med om detta? Nyss låga jag dödssjuk och nu får jag uppleva livet på det här sättet. Herregud, det gör mig nästan tårögd. Livet på en pinne, helt klart!
 
 
På återseende Daytona <3
Florida - daytona - usa
Linnea

Så häftigt!! 😍

Svar: Ja🙌
Linda Jansson