Bye Miami

 
Vilken otrolig resa vi haft, jag bara älskar USA! Är så imponerad över att vi hann med så himla mycket, trots att vi tog det ganska lugnt hela tiden. Ja, förutom i Miami då så klart ;)
Nu är jag hemma igen efter två veckor i Florida. Vi hann besöka så himla många ställen och har kört otroligt många miles i vår vita fiiina Jeep. Orlando, Kissimmee, Clear Water, Daytona, Cocoa Beach, Celebration, Fort Lauderdale, Miami är bara några av ställena och vi hann även med en kväll på Disney.
 
Känns extremt tråkigt att vara hemma igen. Känns tomt i hjärtat på något sätt. Annars brukar man ju säga ”borta bra men hemma bäst” men så har jag aldrig kännt efter mina resor till USA. Jag vet inte vad den här världsdelen gör med mig men jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör här. Alla bitar bara faller på plats och jag blir helt lugn i kropp och själ.
 
Hursomhelst, nu försöker jag ställa om mig till normal tid här hemma igen. Jag är otroligt jetlagged men det är det värt.
Och ikväll träffar jag äntligen Erik igen också. Han reste till Schweiz här om dagen, så vi missade varandra på flygplatsen. Ska bli härligt att äntligen få krama och pussa på han igen.
Florida - Miami - usa
Camilla Persson

Ni verkar ha haft en fantastik resa, med jättefina bilder som har varit kul att få se. Hoppas din jetlaget lägger sig snart och jag antar det inte är din sista gång du besöker USA? 😌

Svar: Tusen tack för en fina komplimangen, det betyder massor för mig🤗 😘
Linda Jansson

Liselotte Johansson

Vilken härlig resa du gjort och fina bilder. Vi ska åka till Florida nästa år och kul att se bilder därifrån.

Svar: Åh vad avundsjuk jag blev nu. Ni kommer få en fantastisk resa, det är jag övertygad om. Kommer mer bilder från Florida här på bloggen så håll utkik😘
Linda Jansson