Dog walking Sunday

 
I söndags innan vi åkte tillbaka till Norge var vi hos pappa och hans sambo på lite fika. De bor så fint med anslutning till vattnet, perfekt för hundarna i de här tiderna när det är så varmt också.
Så efter fikan tog jag och Erik med oss vovvarna på en runda. Jag får en speciell känsla i kroppen när jag omger mig av djur och hundar framför allt. Jag älskar hundar!
 
 
 
Något jag verkligen älskar hos Erik är att han är en riktig djurvän, ända ut i fingerspetsarna. Vårat första ”bråk” när vi var nyförälskade var när jag tvingade Erik att döda en spindel i bilen vi satt i. Trodde han skämtade först men sen förstod jag att han verkligen inte ville döda oskyldiga djur, smått som stort. Idag är det något av det finaste jag vet och jag är precis likadan. Mitt liv är ju inte mer värt än någon annans liksom.
 
 
Idag namnger vi till och med alla småkryp som kommit in till oss på ett eller annat sätt. Få se nu, vi har en liten svart spindel i sovrummet som heter Carl-Henrik Ellingstad och en jättesöt flyggrej som heter Jens Linell. Dessa två har till och med övervintrat hemma hos oss. Jag som varit livrädd för alla småkryp förr är idag inte rädd alls, vi är polare istället ;)
 
Hannas krypin

Vilken underbar promenad!

Svar: Ja! Allt med vovvar är underbart ju 😜🤗
Linda Jansson

Linnea

Underbara namn! Sitter och fnissar högt här! Och vet du.. Jag älskar din nya sida! ❤️

Svar: I love U ❤️
Linda Jansson