Feeling better

 
Mår mycket bättre idag, inte hundra men bättre iallafall. Har fortfarande ångest men inte alls i samma utsträckningen som igår och jag har fortfarande en oroskänslan i magen. Nästan som bakfylleångest om jag ska försöka likna det med något, så det är iallafall hanterbart.
 
 
Nu när jag tänker efter så var det ju faktiskt så här jag mådde jämt förr. Innan min senaste operation närmare bestämt. Vet inte om du minns men efter att jag opererade bort båda mina bröst så vaknade jag med en sådan otrolig lättnad efter narkosen. Det var en sådan befriande känsla som jag inte kan jömföra med något annat.
Jag hade alltså gått med kraftig ångest i över två år då. Varje dag, varje minut, varje sekund. Den tog aldrig pause. Jag lärde mig att leva med den men livet var inte som det borde vara och jag fick låtsas vara glad (som jag skrev i förra inlägget) för att orka överhuvudtaget. Jag hoppas verkligen inte att jag hamnar där igen. Vet att någon undrat om jag äter antidepressiva men det har jag aldrig gjort och jag önskar att aldrig behöva börja med det heller. Tycker inte att det är fel att göra det men jag tar så mycket mediciner så därför är jag glad för allt jag slipper.
 
 
Hursomhelst, åkte en snabbis till Strømmen Storsenter (center med S på norska;)) som ligger ganska nära här vi bor för att köpa en ny foundation. Blev sminkad av söta Anny på MAC. Så det var väl det som hänt i mitt liv idag. 
Passar på att önska dig en fin midsommar! 🌼
Fuck cancer - Ångest
Julia

Hej! Du är värmt välkommen till min sehcondhandShop men massor av kläder och smycken mm https://heladagen.wordpress.com/ !!!

Svar: 🤗
Linda Jansson