”Försöker lura mig själv att jag är lycklig”

Idag är ingen bra dag... Vaknade nedstämd med en otrolig ångest. Hatar de här dagarna när livet kommer ikapp mig. Jag har ju mått så himla bra nu ett tag, i flera veckor till och med. Så egentligen visste jag väl att det bara var en tidsfråga innan jag skulle slå i backen igen. Mitt liv är ju verkligen inte perfekt även om jag försöker lura mig själv att det är det ibland. Tror i och för sig att jag måste göra så för att orka överhuvudtaget. Om jag skulle leva i samma misär som jag känner inombords så skulle livet inte vara värt att leva. Och det är ju trots allt när jag vågar hoppa ur min sjukdomsbubbla och trotsa oron och dödsångesten som jag mår som allra bäst. 
 
 
Idag gick det inte som sagt, idag kom livet ikapp mig. Det riktiga livet.
Hatar att känna mig så ensam och utanför vardagslunken. Jag hatar när dagar kommer som jag inte kan fylla med något vettigt. Jag hatar att kroppen värker hela tiden och gör sig påmind om alla sjukdomar och behandlingar den fått utstå. Jag hatar när jag inte tror på att jag kommer överleva. Herregud, nu gråter jag i skrivandets stund, fy! Jag vill bara fly från allt men har inte lust att dra någonstans. Kanske låter obegripligt och jag fattar egentligen inte ens själv. 
 
Tur att Eriks föräldrar kommer på besök i helgen. Det är precis sånt jag behöver när jag mår så här. Något som bryter vardagen och ger mig något annat att fokusera på. 
Bröstcancer - Fuck cancer - Livet - multipel skleros - Ångest
Elisabeth

Jag tycker att du hanterar det svåra så bra som någon kan. Fyller på med det positiva när du orkar. Hur ska man annars göra egentligen? Det är ju inte alls konstigt att det jobbiga kommer till tals ibland. Du är verkligen beundransvärd. Kram till dig.

Svar: Tack snälla söta du för de orden❤️
Linda Jansson

Annie

❤️

Jennie

❤️

Jessica

Lilla hjärtat 😥❤️

Thea

❤❤❤ Uff jenta mi😞 Gleder meg til jeg bor nærmere deg, så vi kan ha mer hverdagsheng ilag, og koselige turer i skogen med Bimbi❤❤ Tenker på deg jenta mi❤

Svar: Jag längtar tills du bor närmre jag med. Bimbo också så klart😉😚
Linda Jansson

Linnea

Älskade du! Jag finns bara ett telefonsamtal bort - Älskar dig! ❤️

Svar: ❤️
Linda Jansson