Min lördag - en bättre sådan

 
Jag har haft en riktigt härlig helg hemma i Kristinehamn. Jag och Erik åkte hem i fredags och nu har vi precis kommit tillbaka till Norge igen. Herregud vad en helg går fort. Trots tidspressen så måste jag säga att jag hunnit med en hel del och lördagskvällens skrattfest tillsammans med de här brudarna på bilden ovan var absoluta höjdpunkten.
 
 
 
 
Efter ett kort badbesök på en av Kristinehamns stränder så åkte vi hem och ordnade en riktig BBQ-lunch tillsammans med mina goa svärföräldrar. Vi grillade allt möjligt! Jag åt grillad lax och de andra entrecote, sen fyllde vi tallriken med massa olika grönsaker som också varit på grillen. Det blev verkligen så himla gott! :)
 
 
Precis när jag satte första tuggan i munnen så plingade mobilen till. De var Josse och Mia som undrade om jag ville komma över på ett glas vin om 10 minuter haha... Ja varför inte, man behöver ju inte krångla till det liksom? Sagt och gjort, jag svarade att jag kommer om 20. Så snart jag fått i mig maten slängde jag mig upp på cykeln. 
 
 
 
 
Bimbo hängde med så klart. Bästisen ska alltid vara med ;)
 
 
Efter lite härligt häng hemma hos Mia så skildes vi åt och drog hem för en snabbdusch innan vi möttes upp igen. Kvällen spenderade vi på Kristinehamns fina vänerkrog Mastmagasinet över en bit mat, gott att dricka och många hysteriska skrattattaker. Det sistnämnda är mer en regel än undantag tillsammans med de här.
 
 
 
 
 
Blev en perfekt avslutning på en superhärlig dag. Är så glad för att jag har så fina människor runt mig. De gör mig så gla :D