Mine gode norske jenter

 
Igår kväll hade jag Marthe och Thea över på lite mat. Jag har alltid så kul tillsammans med de här två och den ena är tokigare än den andra så det blir mycket skratt i deras sällskap kan jag lova. När Thea skrattar hysteriskt så får hon alltid till ett sådant där nöff-ljud haha, det är ju underbart.
 
 
Jag bjöd på vegetarisk tacos och den blev väldigt uppskattad. Den här tacosen smakar inte som någon vanlig tacos men det är det som är så kul med den här maträtten. Varje gång jag bjudit olika vänner på detta så är de alltid positiva men jag kan ändå känna av en liten tveksamhet. Men jag blir inte orolig längre för det har blivit succé, varje gång! Marthe sa till och med att det var det bästa hon ätit någonsin samtidigt som hon åt ur restskålarna i kylskåpet innan de skulle springa till tåget haha, I lööve it ;)
 
 
Här blev vi sittandes hela kvällen og hadde en veldig koselig kveld sammen. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, drack bubbel och lyssnade på en rejäl blandning av musik. Thea lärde mig även lite dansmoves som passar till nästan all musik och även i sittandes position haha... Finns filmbevis på denna dans på ”min story” på instagram ;-)