Roadtrip in Florida

 
”You say 4hr car ride...
I say 4hr live concert featuring me”
 
Japp, blev taggad av Christine i ett sådant inlägg på FB efter vår Floridaresa. Kan väl inte säga mer än att det träffade mitt i prick haha... Stackars Christine... men hon kunde allt klämma i hon med ibland, så de så ;-)
 
 
 
Florida är så himla stort och det är långa avstånd från ett ställe till ett annat. Så vi var tvungna att ta bilen  överallt, hela tiden. Vart vi än skulle var bilen alltid med. Så om du ska besöka Florida är hyrbil ett måste för att kunna ta sig runt och ha möjlighet att se så mycket som möjlig...
Men var inte ledsen för det för det var under våra bilresor jag njutit som mest. Bara att få uppleva trafiken. Alla coola och gigantiska bilar. Hällregn där det känns som hela himlen öppnade sig. Alla vyer, allt från skyskrapor till små små samhällen med småhak och gömda stränder. Sen känner man sig så himla cool när man kör runt på de här gatorna haha, bara det liksom ;) Ja allt är en upplevelse här! Snacka om att det inte var målet som var höjdpunkten på den här resan.
 

Visst kunde trafiken vara lite kaotisk ibland men man lär sig fort och snart känner man sig som en i mängden på de här stora vägarna med massa filer hit och dit. Tycker att de har bättre regler och mycket mer lättöverskådliga avfarter så det var lättare att hitta än här hemma. Körde vi fel ändå (ja visst, det hände så klart, mest när Christine körde och jag var kartläsare då så klart. Men men, det hör inte hit) så var det ganska lätt att ta sig ut till rätt väg igen.
 
 
Alltså, hur coolt är inte det här liksom?!? Är det bara jag som är tagen av allt, eller är det mäktigt? Kolla in hur små de stora båtarna ser ut som ligger förtöjda till höger om bron, då kanske du kan få en mer förståelse i hur mäktigt det var in real life.
 
 
Två happy faces :) :)
 
 
 
Om du får möjlighet att åka till Florida, gör det. Det är väl allt jag kan säga egentligen.
Florida - Miami - Roadtrip in Florida - orlando - roadtrip - usa