Welcome to Miami Beach

 
 
 
 
 
 
 
Inser att jag inte lagt ut så mycket bilder från Miami. Iallafall om man tänker på hur många bilder jag har i mitt bildarkiv ;) Jag älskar att fota så att få vara i sådana här miljöer är ju rena lyxen för en kameratokig tjej som jag.
Miami var så himla storslaget och en riktigt frän upplevelse. Bara att se alla människorna som bor här är en upplevelse. De åker omkring i sina svincoola bilar och kör mortorcyckel i endast badshorts. Det känns som att de lever i någon slags fantasivärld. Vilka enorma kontraster från att leva där mot här i Norden. Jag ska definitivt åka tillbaka hit en dag.
 
Nu ska jag hoppa in i bilen och åka in till Oslo. Jag har nämligen tid hos en specialistläkare på öron-näsa-hals. Jag ska äntligen få utreda om min yrsel kan ha en annan orsak än min MS. Hoppas så på att jag ska kunna få hjälp med detta. Varför jag tror att yrseln kan bero på något annat är för att det har blivit värre, markant värre, sedan jag startade medicineringen för min MS. Då tycker man att det borde bli bättre eller iallafall klinga av lite, inte bli värre. Detta är ett så stort hinder för mig i vardagen och jag vill bara få känna mig lite normal igen. Så snälla håll tummarna för mig!
Sara

Fy fasen att du ska behöva dras med det också (yrsel alltså). Håller tummarna att du kan få hjälp ❤️

Svar: Tack snälla söta! 🙏❤️
Linda Jansson