Snacka om en helomvändning

 
Du kan aldrig gissa vad som hände mig tidigt i onsdags morse i bilen på väg till återbesöket på Karolinska. Snacka om en helomvändning. Lyssnade på radion och var allmänt låg pga allt som hänt i det sista. Jag var spänd på vad läkarna skulle säga om allt eftersom jag fått sådana komplikationer, så jag visste egentligen inte alls vad jag kunde förvänta mig.
 
Plötsligt kom en låt med Ed Sheeran på radion, jag älskar honom. Blir så himla rörd av låten och säger till Erik att jag önskar så att jag hade biljetter till hans konsert mellan snyftningarna, men allt är slutsålt. Ja jag vet, jag är lite extra känslig nu för tiden ;) Hursomhelst, tror jag precis hann torka tårarna så ringer min telefon, det är min norska vän Christine som ringer. När vi pratat ett tag så slår det mig att hon ska på just den konserten, japp hon ska på Ed Sheeran. Jag vet egentligen inte varför men jag slänger bara ut en fråga. ”Vem ska du ta med dig på konserten?” Christine svarar att hon inte vet än och undrar om jag vill gå. Baam, där fick jag helt plötsligt en biljett till Ed Sheeran. Galet ju haha, kändes nästan lite overkligt. Så nu längtar så jag nästan spricker!
 
Det slutar inte här, the best is yet to come ;)
 
När vi lagt på så sprudlar jag av lycka. Jag ser vad glad Erik blir av att se mig glad, pluttisen.
Då slår det mig att Christine önskat så många gånger att jag ska hänga med henne till hennes familjhus i Florida. Jag känner hur spontan jag är och jag älskar den känslan. Så jag skickar henne ett sms ”Vi ska inte dra till Florida också nu när vi ändå är igång.” Sagt och gjort, hon var tydligen lika lycklig och spontan som jag och bokade biljetter direkt. Så i slutets av Maj drar vi till Florida i tio dagar och avslutar denna resa med en helg i Miami. Bästa förmiddagen på väldigt länge kan jag lova haha! 

Återbesöket

 
Igår var jag och Erik i Stockholm över dagen. Jag hade ju mitt återbesök på Karolinska för att se hur allt går och läker. Ni som följer mig här ver ju att jag fick en blödning i mitt ”friska” bröst nästan direkt efter operationen och fick genomgå en ny operation redan morgonen efter. Det verkar vara stabilt nu men ska äta antibiotika en vecka till för att vara på den säkra sidan. 
 
 
Mina blodvärden är fortfarande låga och jag känner av det i nästan allt jag gör. Så klart blir det värre när jag är ute på vifft men är man i storstan så är man och då ville jag utnyttja det. Så vi tog en snabblunch och fika innan vi återvände hem igen. Det tog dock så himla hårt på mig, var inte alls beredd på att jag skulle bli så klen av det.
Jag blev så extremt trött, orkade knappt hålla ögonen öppna (på riktigt!) och mina händer skakade så mycket att jag till och med fick svårt att trycka in koden på mitt visakort när jag skulle betala. Han i kassan måste ha undrat vad jag höll på med.
Mastektomi - Operation

Fear is the thing that makes the heart grow

 
 ”Fear is the thing
that makes the heart grow”
 
~Mitt hjärta är enormt stort kan jag lova!~
 
 
Status. Jag tar det bara lugnt här hemma om dagarna. Har absolut inga krav på mig själv och tar en dag i taget. Det är ett bra motto för mig just nu, inga krav, inga förväntningar.
Jag måste ändå säga att jag mår mycket bättre idag och känner stor skillnad från de tidigare dagarna. Jag var på en kort och väldigt långsam promenad tillsammans med min syster och vovvarna tidigare idag. Kände dock fort hur andfådd jag blev och fick rejäl mjölksyra i benen. Inte så konstigt kanske, jag har ju lång väg kvar men att jag kom ut idag ser jag som ett riktigt gott tecken. 
Har till och med orkat med att ta en dusch idag, de du :D Första duschen på åtta dagar haha!
Bröstcancer - Mastektomi