Lack of Color

 
 
 
 
 
keps - Lack of Color // oversize tröja - Monki // jacka - asos
 
 
Om du, precis som jag, älskar snygga och stilsäkra huvudbonader så får du inte missa det fantastiska Australienska märket Lack of Color. De har så himla mycket snyggt! En keps eller hatt piffar ju upp vilken enkel outfit som helst.
Den här kepsen jag har på bilderna ovan kommer jag ha mycket nytta av i vår och sommar. Den ska få hänga med mig på alla resor och äventyr som väntar ;)

En spartansk coffee break

 
 
 
Hej, några bilder från en spartansk fika här om dagen. Jag älskar spartanskt, ju enklare desto bättre :D
 
Imorgon åker vi hem till Sverige för att fira Påsk med nära och kära. Skärtorsdag är nämligen en röd dag här i Norge så vi får en extra ledig dag och det är ju perfekt för oss när vi ska resa hem. Vi har dock en plan på att inte stanna hela påskhelgen. Vi är nämligen lite sugna på att dra på en liten road trip här i Norge under påsklovet också. Vi vill ju så mycket, eller ja, JAG vill så mycket ;) men det är ingen idé att bestämma något för om jag känner oss rätt så kommer vi bli väldigt bekväma och lata när vi väl är hemma. Vi tar en dag i taget och ser vart vi hamnar helt enkelt.
 
Hur firar du påsk? Är du en som pyntar med fjädrar och påskägg eller ligger du lågt och kanske bara käkar middag med familjen eller dissar du det helt? Det är ju det som är så kul med traditioner, de ser ju olika ut hos oss alla och det bästa är att det inte finns något rätt eller fel. 

When all the small things seems so very grand

 
Ja de här pupporna är ett minne blott idag. Även om jag ”fått” nya bröst så är det ändå ledsamt att bli av med en kroppsdel, det kan ingen ta ifrån mig! För dig som inte vet vad jag pratar om så har jag precis genomgått en cancer-förebyggande operation för att minska risken för att jag får ett återfall i något bröst. Jag drabbades nämligen av bröstcancer för två år sedan och har genomgått tuffa behandlingar och en livsomvälvande personlig resa. 
 
Vad har du gjort?
Jag har alltså opererat bort båda mina bröst, all min egen bröstvävnad är borttagen. MEN jag har fått en rekonstruktion direkt och med det menat så har jag alltså fått opererat in två proteser, silikon. Jag är så tacksam för att detta ens är möjligt. Jag menar, det hjälper till massor för psyket att slippa se sig själv helt bröstlös och det gör det hela mycket mindre känsloladdat än det förmodligen gjort annars.
 
Hur har det gått då?
Jo det har gått ganska bra måste jag säga. Trots komplikationer med en rejäl blödning i mitt ”friska” bröst som jag fick nästan direkt efter operationen och som i sin tur ledde till en ny operation dagen efter så mår jag ganska bra idag. Har inte speciellt ont och är ganska rörlig. Jag har dock väldigt låga blodvärden pga av blödningen så det är det jag lider av mest just nu, trötthet och yrsel.
 
Andra komplikationer?
Ja en sådan här operation är inte direkt ett skönhetsingrepp. Nej, långt ifrån. Visst kan många få ett fantastiskt resultat men det finns också många baksidor med en sådan här operation. För mig blev det bröstvårtan. För att göra en lång historia kort så plockade de ut hela mitt bröst genom bröstvårtan för att få så lite ärr som möjligt. Det i sin tur ledde till den här stora blödningen och pga det kan det leda till att jag kommer att missta min bröstvårta. Jag blev väldigt ledsen när jag fick se den första gången, den är allt annat än vacker men nu har jag fått smälta det ett tag. Jag väljer att fokusera på det positiva istället, att jag har två bröst. Ingenting är säkert än heller, den har fortfarande en liten chans att överleva, så tiden får utvisa.
 
Resultatet?
Jag önskade samma volym som jag hade innan men pga att jag redan fått tagit bort en ”tårtbit” och blivit strålad på min cancerdrabbade sida så var såklart huden mycket stram och skadad. Därför är min byst mindre idag men vad gör det?! När allt kommer omkring så är det bara en bagatell. Än en gång, jag har två bröst för guds skull!