A good day

 
Hej godingar! Nu är jag hemma i Norge igen. Jag tog bilen över (helt själv) igår eftermiddag och det känns så himla skönt att kunna köra bil igen haha:) Frihetskänsla till tusen! 
Jag har nästa inte ont alls, bara stel och öm i och runt bröstkorgen men det är ju inte konstigt. Jag kan resa mig upp helt själv ur alla positioner nu och har slutat med antibiotikan. Om jag skulle förklara hur det känns så skulle jag säga, tänk dig att man tar bort dina bröst och sen stoppar man in två kulor under huden. Kulorna ligger som ett hårt och jämt tryck på bröstkorgen hela tiden. Hmm, det är väl precis det du har gjort kanske du tänker nu. Ja det stämmer och det är precis så det känns också.
 
Annars då, jag har varit runt på massa andra sjukhusbestyr idag, eller ja, mina vanliga sjukhusbestyr kanske jag skulle säga. Fått min Zoladexspruta för bröstcancern och även Tysabri för min MS. Det föll sig in på samma dag denna gång men lika bra det.
Just det, skaffade även ett gymkort idag. Ja du hör ju, jag är verkligen på G nu;)
Jag ska så klart ta det lugnt, det är ju trots allt bara två och en halv vecka sedan jag opererades. Jag ska starta imorgon tänkte jag, bara cykla lite för konditionen och träna underkroppen med lätta vikter. Jag lovar, jag lyssnar på kroppen Men nu är det bara ta tjuren i hornen.
Linnea

Åh!! Älskar att du är på G! Bara att kötta på när andan falller på! 👌🏻👏🏻 Vi får peppa varandra med träningen 💪🏼😘

Svar: Absolut💪
Linda Jansson