A great lunch spot

 
 
 
Hej! Hoppas ni haft en fin helg och fått fylla på med massa D-vitamin ute i vårsolen. Jag har haft en väldigt bra helg faktiskt, har blandat nytta med nöje och fått massor gjort. Bilderna ovan är från i lördags. Vi tog en liten biltur och hamnade i Lillestrøm (det ligger bara lite utanför Oslo) och där sprang vi på den här härliga Thairestaurangen. Älskar att hitta nya ställen att förälska sig i.
 
Annars då, igår ställde vi ju äntligen om klockorna till SOMMARTID! Eller ja, vi ställde faktiskt aldrig om vår sovrumsklocka i höstas när man skulle ställa tillbaka till vintertid, så nu går den rätt igen. Vi har en sådan där digital klocka som lyser på väggen eller taket, vart man nu väljer att rikta den och vi kom på att det var så skönt att lura sig själv lite. Så när klockan var åtta (i vårt sovrum) så var klockan faktiskt bara sju ;) Även om vi tillslut lärde oss detta så gjorde det ändå något med en.
 
  Så nu måste vi lära oss att klockan i sovrummet är verklig tid igen haha... Men även om vi ”förlorar” en timma igår så blev känslan helt tvärtom för mig. Det kändes som att jag vunnit tre timmar, minst! Jag vaknade utvilad tidigt på morgonen och låg och drog mig länge i sängen innan vi gick upp. Vi åt en lååång frukost framför tvn och sen fick vi ett ryck och storstädade här hemma. Efter det drog vi iväg och tränade för att sedan komma hem ta en dusch, laga min favoriträtt, Gröncurry-gryta som vi åt ute i solen mot husväggen. När allt det var gjort var klockan bara tre. Va?? Hur kunde vi hinna med så mycket? Jag fattar inget haha;)
 
Titta gärna in här lite senare idag. Jag håller på att skriva en uppdatering om min mastektomioperation. Jag har nämligen lite tråkiga komplikationer som jag inte delat med mig av här än men känner mig nu redo att berätta om dem. Ha en fortsatt fin dag så länge! ♥
Angelica Wåhlin

Måste säga att jag älskar inredningen där, ser väldigt mysigt ut :)

Svar: Jag älskade den med😊👌
Linda Jansson