Opererad - tredje uppdateringen 🕊

 
Vaknade nyss, illamÄende och trött. Nu Àr det
tredje dagen jag vaknar med illamÄende och inte nÄgon vidare matlust. Har fÄtt i mig lite glass och nÄgon smörgÄs de sista dagarna men det Àr allt. Ska jag vara Àrlig sÄ har jag faktiskt mÄtt vÀldigt dÄligt i veckan och varit totalt orkeslös men nu kÀnner jag mig iallafall lite mer levande igen. Det trÄkiga Àr att detta endast beror pÄ mina komplikationer efter operationen i mÄndags. Utan dem hade jag varit hemma för lÀngesen och mÄtt ganska bra idag. Skit!
 
Hursomhelst, mina blodvÀrden ökar pÄ hela tiden men det kommer sÄ klart ta lÄng tid innan de Àr stabila igen sÄ jag fÄr förvÀnta mig att vara trött och snurrig ett par veckor till. Ja, alltsÄ Ànnu mer trött och snurrig Àn vad jag redan Àr i vanliga fall alltsÄ.
 SÄ nu, i skrivandets stund, vÀntar jag pÄ att de ska komma och dra bort de sista drÀnageslangarna i brösten. Sen Äker vi Àntligen hem! :) Underbart att fÄ komma hem igen! 
 
Jag har blivit sÄ himla bra behandlad under den hÀr veckan och jag har mött sÄ mÄnga hÀrliga mÀnniskor. Blev vÀldigt rörd och ledsen av ett avsked igÄr. En sköterskestudent som trÀffade mig rakt i hjÀrtat och förgyllde mina dagar hÀr pÄ avdelning E13. Hon kommer bli vÀrldens bÀsta sjuksköterska, super-intelligent med hjÀrtat pÄ helt rÀtt stÀlle.
Bröstcancer - Mastektomi
Joanna-livet med Aspergers syndrom

Krya pÄ dig

Svar: Tack snĂ€lla du🙏
Linda Jansson

Anonym

VĂ€lkommen hem ❀
Hade tĂ€nkt att vĂ€lkomna dig med blommor - men jag skickar dem hĂ€r istĂ€llet 🌾đŸŒșđŸŒ»đŸŒŒđŸŒčđŸŒ·
De riktiga fĂ„r du lĂ€ngre fram 💓

Anonym

VĂ€lkommen hem ❀
Hade tĂ€nkt att vĂ€lkomna dig med blommor - men jag skickar dem hĂ€r istĂ€llet 🌾đŸŒșđŸŒ»đŸŒŒđŸŒčđŸŒ·
De riktiga fĂ„r du lĂ€ngre fram 💓

Svar: ♄
Linda Jansson