Opererad - tredje uppdateringen 🕊

 
Vaknade nyss, illamående och trött. Nu är det
tredje dagen jag vaknar med illamående och inte någon vidare matlust. Har fått i mig lite glass och någon smörgås de sista dagarna men det är allt. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt mått väldigt dåligt i veckan och varit totalt orkeslös men nu känner jag mig iallafall lite mer levande igen. Det tråkiga är att detta endast beror på mina komplikationer efter operationen i måndags. Utan dem hade jag varit hemma för längesen och mått ganska bra idag. Skit!
 
Hursomhelst, mina blodvärden ökar på hela tiden men det kommer så klart ta lång tid innan de är stabila igen så jag får förvänta mig att vara trött och snurrig ett par veckor till. Ja, alltså ännu mer trött och snurrig än vad jag redan är i vanliga fall alltså.
 Så nu, i skrivandets stund, väntar jag på att de ska komma och dra bort de sista dränageslangarna i brösten. Sen åker vi äntligen hem! :) Underbart att få komma hem igen! 
 
Jag har blivit så himla bra behandlad under den här veckan och jag har mött så många härliga människor. Blev väldigt rörd och ledsen av ett avsked igår. En sköterskestudent som träffade mig rakt i hjärtat och förgyllde mina dagar här på avdelning E13. Hon kommer bli världens bästa sjuksköterska, super-intelligent med hjärtat på helt rätt ställe.
Bröstcancer - Mastektomi
Joanna-livet med Aspergers syndrom

Krya på dig

Svar: Tack snälla du🙏
Linda Jansson

Anonym

Välkommen hem ❤️
Hade tänkt att välkomna dig med blommor - men jag skickar dem här istället 🌸🌺🌻🌼🌹🌷
De riktiga får du längre fram 💓

Anonym

Välkommen hem ❤️
Hade tänkt att välkomna dig med blommor - men jag skickar dem här istället 🌸🌺🌻🌼🌹🌷
De riktiga får du längre fram 💓

Svar: ♥️
Linda Jansson