Snacka om en helomvändning

 
Du kan aldrig gissa vad som hände mig tidigt i onsdags morse i bilen på väg till återbesöket på Karolinska. Snacka om en helomvändning. Lyssnade på radion och var allmänt låg pga allt som hänt i det sista. Jag var spänd på vad läkarna skulle säga om allt eftersom jag fått sådana komplikationer, så jag visste egentligen inte alls vad jag kunde förvänta mig.
 
Plötsligt kom en låt med Ed Sheeran på radion, jag älskar honom. Blir så himla rörd av låten och säger till Erik att jag önskar så att jag hade biljetter till hans konsert mellan snyftningarna, men allt är slutsålt. Ja jag vet, jag är lite extra känslig nu för tiden ;) Hursomhelst, tror jag precis hann torka tårarna så ringer min telefon, det är min norska vän Christine som ringer. När vi pratat ett tag så slår det mig att hon ska på just den konserten, japp hon ska på Ed Sheeran. Jag vet egentligen inte varför men jag slänger bara ut en fråga. ”Vem ska du ta med dig på konserten?” Christine svarar att hon inte vet än och undrar om jag vill gå. Baam, där fick jag helt plötsligt en biljett till Ed Sheeran. Galet ju haha, kändes nästan lite overkligt. Så nu längtar så jag nästan spricker!
 
Det slutar inte här, the best is yet to come ;)
 
När vi lagt på så sprudlar jag av lycka. Jag ser vad glad Erik blir av att se mig glad, pluttisen.
Då slår det mig att Christine önskat så många gånger att jag ska hänga med henne till hennes familjhus i Florida. Jag känner hur spontan jag är och jag älskar den känslan. Så jag skickar henne ett sms ”Vi ska inte dra till Florida också nu när vi ändå är igång.” Sagt och gjort, hon var tydligen lika lycklig och spontan som jag och bokade biljetter direkt. Så i slutets av Maj drar vi till Florida i tio dagar och avslutar denna resa med en helg i Miami. Bästa förmiddagen på väldigt länge kan jag lova haha! 
Janet

Låter underbart Linda och du är så värd detta 🙏❤️ Kram

Svar: Tack goa du😘
Linda Jansson

Anonym

Vad härligt!! Så kul för dig och vilket bra initiativ!!!! Välkommen våren 😍kram Annika

Svar: Ja välkommen våren🙌
Linda Jansson

Jennie

Men wow!!!
Åh så roligt med båda dessa grejer. 💖 😘

Svar: Ja såååå himla kul😊
Linda Jansson