Opererad - första uppdateringen 🕊

 
 
Hej, vill ge en liten uppdatering till er som undrar hur operationen gått. Allt gick bra under operationsdagen igår och jag mådde så himla bra när jag vaknade ur narkosen. Kände en sådan lättnad att det äntligen var klart. Hade nästan inte ont alls och mycket energi i kroppen. Sen senare på kvällen kom komplikationerna som ett brev på posten.
 
Jag drabbades nämligen av en stor blödning i ena bröstet, den var så stor att det bröstet var dubbelt så stort än det andra. Så idag har jag fått genomgå en ny operation där de tömde på blod och spolade rent. Nu verkar det som att det är stabilt igen så hoppas på mer medvind nu.
 
Jag mår ok men är väldigt trött och yrslig. Har väldigt dåliga blodvärden så blir de inte bättre under natten så vill de ge mig blodtransfusion. Jag har även drabbats av kraftiga blodtrycksfall under toabesöken vid två tillfällen. Herregud vad otäckt det var. På noll sekunder blev jag fruktansvärt illamående och sen blixtrade det för ögonen och tjöt i öronen, något helt hysteriskt. Som tur var hade jag hjälp med mig in på toan så hon kunde larma direkt. Kan inte säga hur många vi var. Jag bara låg mot någons famn och trodde tänkte att NU TUPPAR JAG AV! Jag Hörde deras röster men det kändes som de var på mils avstånd. Vet inte hur jag kom till sängen men där var jag tillslut och det dröjde länge innan allt stabiliserat sig. Otroligt otäck upplevelse!
Till något väldigt positivt, jag blir så otroligt bra omhändertagen här på Karolinska och jag känner mig väldigt trygg, det är guld värt!
Bröstcancer - Mastektomi - Operation
Janet

Älskade vännen, jag tänker på dig❤️🙏 Kram 😍❤️

Svar: Tack goa Janet❤️❤️❤️
Linda Jansson

Anonym

Skönt att allt har gått bra även om det tillkom komplikationer. Det är ju en stor operation så det är lätt att något uppstår. Blodtrycksfall är väldigt obehagligt! Skönt att de tar väl hand om dig. Jag hoppas innerligt att allt går bra nu. Tack för uppdateringen, jag har tänkt på dig. Kram Annika.

Svar: Ja det är ju inte konstigt att det händer något men önskar att man slapp. Hoppas på ljusare dagar snart igen. Stor kram till dig Annika❤️
Linda Jansson

Malin

Härligt att höra ifrån dig. Typiskt med komplikationer men nu kan det bara bli bättre ❤ hoppas du snart är på benen igen. KRAM

Svar: Tack för den positiviteten, den behövs❤️❤️
Linda Jansson

Linda

❤️❤️

Linda

❤️❤️

Svar: ❤️
Linda Jansson

Nathalie

You are an inspiration. Stora soliga och varma kramar. 🐨🌞⚘❤

Svar: Tack snälla söta du! ❤️❤️❤️
Linda Jansson

Anonym

Kram söta Linda , Tänker på dig 💕💕

Svar: ♥️
Linda Jansson