Min bästa butik på nätet

 
 
God morgon fina ni, nu är jag hemma i Norge igen. Haft en superbra helg hemma i Sverige men det är något visst med att komma hem. Visst är det är alltid skönt att komma hem?! Även om ”hemma” är i Kristinehamn också för mig, så är det ju ändå här i Norge som jag har min plattform. Värmen verkar hålla i sig och det gör ju varje dag lite enklare. Vem älskar inte sol och värme liksom?!
 
Jag drar runt i den här playsuiten och svettas ihjäl haha... Om det är någon mer än jag som insett hur enkelt och roligt det är att klä sig snyggt under sommarhalvåret och gillar stilsäkra kläder i bra kvalitè så hittar ni denna playsuit och massa annat fint HÄR. Det är min absoluta favoritbutik på nätet, alla dagar i veckan.

my big gold necklace

 
Mitt stora guldhalsband som jag haft på många bilder till olika outfits nu på sistone är faktiskt ett riktigt guldkorn om du frågar mig. Det är extra kul att det är gammalt men ändå känns det helt rätt just nu. Tycker att det livar upp vilken enkel outfit som helst. Ett hett tips till dig som vågar. Bilder på hela outfiten kommer snart:)

Löpträningen är äntligen igång efter operationen

 
I morse drog vi ut på en kort löprunda på 3 km innan frukost. Det är alltså andra gången jag springer efter min stora operation. Egentligen så får jag inte löpträna än (enligt läkarens ordinationer) men jag är så himla sugen och det är väl just för att jag inte får som jag vill det mer än någonsin. Jag menar, jag har aldrig varit en löptjej direkt men jag ska bli det tänkte jag ;) 
 
 Hursomhelst, det går iallafall hur bra som helst och man känner ju sin kropp bäst själv (något jag verkligen lärt mig efter allt jag varit med om). Måste även säga att jag orkar så himla mycket mer (fysiskt) än jag gjort tidigare och tror att det beror väldigt mycket på min styrketräning som jag kört nu ett par veckor.
Jag började ju styrketräna redan tre veckor efter operationen. Även det var ju alldeles förtidigt men jag tränade bara underkroppen då så klart. Men att köra 2-3 hårda benpass i veckan har verkligen gett resultat. Jag körde tom 100 kg i benbressmaskinen 2x15 nu sist utan några som helst problem. Så jäkla kul, heja mig!! :D