Days in Kissimmee

 
Så här ser i stort sett alla våra dagar ut här i Kissimmee. Bara lycka, skratt och tokigheter. Vi drar på roadtrips på dagarna och så blir det så klart lite shopping ibland. På kvällarna går vi ut och äter sen har drar vi hem till huset för våren obligatoriska biljardrunda. Vi spelar så mycket biljard att vi börjar likna proffen ;) Nej då, vi är skitdåliga haha men vi har kul och det är ju det viktigaste. 
Jag ber om ursäkt om det är mycket stavfel eller några obegripliga ord i mina senaste inlägg. Jag har nämligen köpt mig en ny Ipad här och den har norskt tangentbord och ändrar typ alla ord jag skriver, sjukt slitsamt. Ja, då vet ni i så fall varför. 
Jaha, här är klockan fem och vi har nyss kommit hem från dagens biltur. Vi var på Cocoa Beach idag, en surfstrand. Väldigt fint. Blev uppraggad också haha :) Ja ja nu ska jag käka Pringles (den gröna) älskar den när det är varmt. 

Daytona Beach

 
 
 
 
 
 
Daytona Beach -  the World's Most Famous Beach
 
Här kommer ett gäng bilder från måndagens besök på denna fantastiska strand. Jag har ett gäng bilder till (minst sagt) men jag delar upp det lite. Hursomhelst, som jag skrev i förra inlägget så fick vi känna på föraningar från orkanen Alberto här på Daytona. Det blåste ganska kraftigt redan när vi kom och man kände att det blev starkare och starkare vind hela tiden. Man får köra bil på den här stranden och det var verkligen en häftig känsla att köra vår Jeep längs denna gigantiske strand och se havet så stort och mäktigt bredvid oss. Sånt ser man ju bara på film liksom ;) Jag med mitt fotointresse har ju kommet till himlen. Allt jag sätter ögonen på här är ju fotovänligt. Önskar jag kunde jobba med något sånt här. Va, hur kul hade inte det varit liksom? 
P.s Det är Christine som sitter och solar sig bakom vår bil på första bilden ;)
Florida

Florida, you are to good

 
 
 
 
 
 
Redan onsdag, vad tusan!? Jag var tvungen att kolla så att jag skrev rätt dag, tiden går aldeles för fort. Nu har vi bara några få dagar kvar i Kissimmee innan vi kör vidare till Miami. Här om dagen var vi på Daytona Beach, the World's Most Famous Beach, hur coolt liksom?! Där får man till och med köra bil på stranden. Orkanen Alberto var så klart på ingång och den kände vi av kan jag lova. Har du misset detta kan du läsa om orkanen Alberto här. Jag har även publicerat en video från vår biltrip på stranden när ovädret är på ingång och vi fick dra där ifrån @jansson.linda.
Jag har massa bilder där ifrån som jag fullkomligt älskar och kommer så klart dela med mig av här på bloggen men jag hinner inte riktige med att uppdatera. Jag prioriterer upplevelserna nu ;)
Florida - usa