Clearwater Beach

 
Dagarna går så himla fort när man har skoj, jag vill aldrig lämna Florida! Igår drog vi på en Road Trip igen, vi åker så himla mycket bil här men jag älskar ju att åka bil;)
 
Hursomhelst, från Kissimmee och till Clearwater tar det ca en och en halv timma att köra. Men som jag sagt så många gånger förr så är det aldrig egentligen målet som är viktigast, utan resan dit. Och precis så var det igår också. Bara att ta sig från A till B här är en upplevelse i sig. Vi hamnade i hällregn på Highwayen också. Så himla kraftigt regn att vi knappt såg något alls. Alla bilar fick slå på varningsblinkers och köra jättesakta. Någon stannade till och med vid vägrenen. 
 
Clearwater påminner mycket om LA och allt är så streetstylat med coola hus, butiker och restauranger. Både lyxigt och layback-stil, I love it!
 
Vi körde runt och tittade på hus vid lyxkvarteren och körde runt i kärnan av Clearwater och jag säger bara igen, nyp mig i armen! Människorna, vyerna, havet, palmerna, värmen, stämningen. Jag kan hålla på hur länge som helst haha... Så nu slutar jag. Tack och hej så länge.