Fick kasta av mig kläderna

 
 
 
 Jag vet, jag sitter i trosorna men vad tusan spelar det för roll, egentligen? Jag höll på att brinna upp inifrån tidigare idag så enda alternativet var att brinna upp eller helt enkelt slita av mig byxorna. Tur att jag valde det senare alternativet och att jag iallafall var hemma ;) Jäkla vallningar i den här värmen alltså! Fick iallafall avnjuta ett enkelt mellanmål i skuggan på altanen.
 
Jaja nog pratat om det. Vi har varit en sväng inne i Oslo idag. Så jag har kunnat svalka mig med ACn i bilen, den är guld värd i de här tiderna. Tror även att den är uppskattad av en som inte är i ett kemiskt klimakterie också men nu utgick jag från mig själv. 
 
En annan sak som hände idag. Jag fick för första gången i mitt liv uppleva ett lastbilsdäck som smällde av på en parkering. Herregud vad jag skvatt. Första tanken var ”Nej nu jävlar var det en bomb som small!” Så när jag såg hur en lastbil sjönk mot marken blev jag glad att det bara var det. Fick en liten vibb av Vänner-avsnittet då Ross är med om en ”near death experience” när det själva verket var en bil som baktände. Jag är lika fjantig jag med tydligen haha...